Alumnitoiminta SeAMKissa | SeAMK

Alumnitoiminta

Haluatko kuulla entisen opiskelupaikkasi kuulumisia ja verkostoitua entisten opiskelukavereidesi kanssa? Tai kiinnostaisiko sinua kuulla mahdollisuuksista päivittää osaamistasi?

Yhteydenpidon SeAMKin ja sinun välillä ei tarvitse loppua sinä päivänä, kun saat tutkintopaperit käteesi. Valmistuttuasi olet yhä SeAMKilainen. Opiskelujen sijaan sinulle on tarjolla rooli SeAMK Alumnina. Päivitä meille yhteystietosi, jotta et jää paitsi alumniuutisista tai -tapahtumista.

SeAMK Alumnit

SeAMK Alumnit ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulusta valmistuneita ja AMK-tutkinnon tai ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneita. Alumnitoimintaa kehitetään parhaillaan eteenpäin ja uusia jäseniä tuoreine näkökulmineen ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Tule mukaan osaksi SeAMK Alumnit -yhteisöä – osallistu alumnitoimintaan!

Täyttämällä lomakkeen annat samalla luvan tallentaa yhteystietosi SeAMKin alumnirekisteriin sekä käyttää niitä SeAMKin tiedotus- ja markkinointitarkoituksiin. Lähetämme alumnirekisteriin liittyneille uutiskirjeen noin 2-4 kertaa vuodessa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Lisätietoja: SeAMK tietosuoja

Etuja SeAMKin alumnille

SeAMK Kirjasto

SeAMK Kirjaston painetut kokoelmat ovat käytössäsi myös valmistumisen jälkeen. Lisäksi kirjasto tarjoaa 20 % alennuksen Varaa informaatikko -palvelusta.

Voit varata ajan informaatikolta, kun tarvitset apua tiedonhakuaiheen jäsentämiseen, tiedonlähteiden valintaan ja arviointiin. Palvelu on käytettävissä myös etäyhteydellä.

Lue lisää

Alennusta SeAMK-tuotteista

SeAMKin alumnina saat SeAMKin tuotteista -20 % alennuksen ostaessasi tuotteen SeAMKin Opiskelijapalvelujen palvelutiskiltä (Frami F, 2. kerros). Muista mainita ostohetkellä olevasti SeAMKin alumni. Tuotteita on saatavissa rajattu erä. Valikoima vaihtelee.

Tule SeAMKin alumnitapaamisiin

Koronapandemiasta johtuen kevään 2021 alumnitapahtumien toteutuminen on vielä auki. Informoimme tilaisuuksista tällä sivulla myöhemmin.

Syksyllä 2021 on tulossa isompi alumnitilaisuus, mikäli koronatilanne mahdollistaa tilaisuuden järjestämisen. Alumnitilaisuuden ajankohta on alustavasti 10.9. Tilaisuus on avoin kaikille SeAMKin alumneille, mutta tilojen vuoksi osallistujamäärä on rajoitettu. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen käynnistyy näillä näkymin keväällä ja linkki ilmoittautumiseen tulee tälle sivustolle.

Lisätietoja alumnitoiminnasta

Marjo Vistiaho

Korkeakouluasiamies

sähköposti

Marjo.Vistiaho(a)seamk.fi

puhelin

+358408302127

Outi Kemppainen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

sähköposti

Outi.Kemppainen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302270

Mervi Lehtola

Kehityspäällikkö, työsuojelupäällikkö

erikoisala: Hyvinvointitieto, peruspalvelut, valta ja vaikuttaminen paikallishallinnossa

sähköposti

mervi.lehtola(a)seamk.fi

puhelin

+358408302365

Kiinnostaisiko sinua toimia opiskelijan mentorina? Lue lisää!