Alumnitoiminta ja alumnitilaisuudet SeAMKissa | SeAMK

Alumnitoiminta

Haluatko kuulla entisen opiskelupaikkasi kuulumisia ja verkostoitua entisten opiskelukavereidesi kanssa? Tai kiinnostaisiko sinua kuulla mahdollisuuksista päivittää osaamistasi?

Yhteydenpidon SeAMKin ja sinun välillä ei tarvitse loppua sinä päivänä, kun saat tutkintopaperit käteesi. Valmistuttuasi olet yhä SeAMKilainen. Opiskelujen sijaan sinulle on tarjolla rooli SeAMK Alumnina. Päivitä meille yhteystietosi, jotta et jää paitsi alumniuutisista tai -tapahtumista.

SeAMKin alumnitilaisuus 10.9.2021.

Syksyn 2021 alumnitilaisuus järjestetään 10.9.2021 kello 18.00 alkaen, mikäli koronatilanne mahdollistaa tilaisuuden järjestämisen. Kahvitus alkaa kello 17. Tilaisuus on avoin kaikille SeAMKin alumneille, mutta osallistujamäärä on rajoitettu. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen syksyn alumnitilaisuuteen käynnissä

Ohjelmassa on mm. SeAMKin puheenvuorot, SeAMK River Band ja HEIKKI SALO DUO. Ohjelman lisäksi tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa sekä aikaa jutella muiden tapahtumaan osallistuneiden kanssa. Ehkäpä mukana on lähimpiä opiskelukavereitasi tai muita SeAMKilaisia. Tule sinäkin mukaan!  Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu nyt – paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muutokset mahdollisia. Seuraathan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiasi ja tapahtumasivua.

Huomioi myös: Mikäli haluaisitte järjestää alumnitilaisuuden yhteydessä ns. luokkatapaamisia, SeAMK pyrkii mahdollisuuksien mukaan järjestämään tiloja tapaamisille. Tiedustelut: palvelupäällikkö Sirkku Uusimäki, sirkku.uusimaki@seamk.fi

SeAMK Alumnit

SeAMK Alumnit ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulusta valmistuneita ja AMK-tutkinnon tai ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneita. Alumnitoimintaa kehitetään parhaillaan eteenpäin ja uusia jäseniä tuoreine näkökulmineen ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Tule mukaan osaksi SeAMK Alumnit -yhteisöä – osallistu alumnitoimintaan!

Täyttämällä lomakkeen annat samalla luvan tallentaa yhteystietosi SeAMKin alumnirekisteriin sekä käyttää niitä SeAMKin tiedotus- ja markkinointitarkoituksiin. Lähetämme alumnirekisteriin liittyneille uutiskirjeen noin 2-4 kertaa vuodessa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Lisätietoja: SeAMK tietosuoja

Etuja SeAMKin alumnille

SeAMK Kirjasto

SeAMK Kirjaston painetut kokoelmat ovat käytössäsi myös valmistumisen jälkeen. Lisäksi kirjasto tarjoaa 20 % alennuksen Varaa informaatikko -palvelusta.

Voit varata ajan informaatikolta, kun tarvitset apua tiedonhakuaiheen jäsentämiseen, tiedonlähteiden valintaan ja arviointiin. Palvelu on käytettävissä myös etäyhteydellä.

Lue lisää

Alennusta SeAMK-tuotteista

SeAMKin alumnina saat SeAMKin tuotteista -20 % alennuksen ostaessasi tuotteen SeAMKin Opiskelijapalvelujen palvelutiskiltä (Frami F, 2. kerros). Muista mainita ostohetkellä olevasti SeAMKin alumni. Tuotteita on saatavissa rajattu erä. Valikoima vaihtelee.

SeAMK Foorumit syksyllä 2021

SeAMKin alumnina voit osallistua myös eri tapahtumiimme, joista esimerkkeinä SeAMK Foorumit.

Ennen kutakin Foorumia järjestämme alumneillemme 45 minuuttia kestävän kahvitilaisuuden, johon voi ilmoittautua SeAMK Foorumiin ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen SeAMK Foorumeihin avataan kesäkuun alussa.

SeAMK Foorumin tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia

Lisätietoja alumnitoiminnasta

Marjo Vistiaho

Korkeakouluasiamies

sähköposti

Marjo.Vistiaho(a)seamk.fi

puhelin

+358408302127

Outi Kemppainen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

sähköposti

Outi.Kemppainen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302270

Mervi Lehtola

Kehityspäällikkö, työsuojelupäällikkö

erikoisala: Hyvinvointitieto, peruspalvelut, valta ja vaikuttaminen paikallishallinnossa

sähköposti

mervi.lehtola(a)seamk.fi

puhelin

+358408302365

Kiinnostaisiko sinua toimia opiskelijan mentorina? Lue lisää!