Alumnitoiminta ja alumnitilaisuudet SeAMKissa | SeAMK.fi

Alumnitoiminta

Haluatko kuulla entisen opiskelupaikkasi kuulumisia ja verkostoitua entisten opiskelukavereidesi kanssa? Tai kiinnostaisiko sinua kuulla mahdollisuuksista päivittää osaamistasi?

Yhteydenpidon SeAMKin ja sinun välillä ei tarvitse loppua sinä päivänä, kun saat tutkintopaperit käteesi. Valmistuttuasi olet yhä SeAMKilainen. Opiskelujen sijaan sinulle on tarjolla rooli SeAMK Alumnina. Päivitä meille yhteystietosi, jotta et jää paitsi alumniuutisista tai -tapahtumista.

SeAMKin alumnitilaisuudet

Infoamme tällä sivulla tulevista tapahtumista. Koronapandemia vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen. Huomioithan myös SeAMK Foorumit, joista informoimme alla tarkemmin.

Muutokset mahdollisia.

SeAMK Alumnit

SeAMK Alumnit ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulusta valmistuneita ja AMK-tutkinnon tai ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneita. Alumnitoimintaa kehitetään parhaillaan eteenpäin ja uusia jäseniä tuoreine näkökulmineen ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Tule mukaan osaksi SeAMK Alumnit -yhteisöä – osallistu alumnitoimintaan!

Täyttämällä lomakkeen annat samalla luvan tallentaa yhteystietosi SeAMKin alumnirekisteriin sekä käyttää niitä SeAMKin tiedotus- ja markkinointitarkoituksiin. Lähetämme alumnirekisteriin liittyneille uutiskirjeen noin 2-4 kertaa vuodessa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Lisätietoja: SeAMK tietosuoja

Etuja SeAMKin alumnille

SeAMK Kirjasto

SeAMK Kirjaston painetut kokoelmat ovat käytössäsi myös valmistumisen jälkeen. Lisäksi kirjasto tarjoaa 20 % alennuksen Varaa informaatikko -palvelusta.

Voit varata ajan informaatikolta, kun tarvitset apua tiedonhakuaiheen jäsentämiseen, tiedonlähteiden valintaan ja arviointiin. Palvelu on käytettävissä myös etäyhteydellä.

Lue lisää

Alennusta SeAMK-tuotteista

SeAMKin alumnina saat SeAMKin tuotteista -20 % alennuksen ostaessasi tuotteen SeAMKin Opiskelijapalvelujen palvelutiskiltä (Frami F, 2. kerros). Muista mainita ostohetkellä olevasti SeAMKin alumni. Tuotteita on saatavissa rajattu erä. Valikoima vaihtelee.

SeAMK Foorumit

SeAMKin alumnina voit osallistua myös eri tapahtumiimme, joista esimerkkeinä SeAMK Foorumit.

Ennen kutakin Foorumia järjestämme alumneillemme 45 minuuttia kestävän kahvitilaisuuden, johon voi ilmoittautua SeAMK Foorumiin ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen SeAMK Foorumeihin tapahtuu kunkin SeAMK Foorumin tapahtuman sivulla erikseen.

Vuoden alumni 2021: Iiro Takala

SeAMK on lähes 30-vuotisessa toiminnassaan valinnut ensimmäisen kerran vuoden alumnin. Hän on SeAMKin liiketalouden tutkinto-ohjelmasta vuonna 2011 valmistunut Iiro Takala. 

Mies puvussa kunniakirja käsissään.
Iiro Takala palkittiin SeAMKin Valmistuneiden juhlassa maanantaina 20.12.2021

Seinäjoen ammattikorkeakoulun ensimmäiseksi vuoden alumniksi on valittu kauppias Iiro Takala, joka on valmistunut liiketalouden tradenomiksi vuonna 2011. Iiro Takalalla on vahva yrittäjätausta, ja hän toimii K-Rauta-kauppiaana Seinäjoella ja Lapualla.

“Iiro Takala yrittäjänä edistää aktiivisesti työelämän ja SeAMKin vuorovaikutusta sekä tekee merkittävää paikallista ja alueellista työtä. Hän kehittää aktiivisesti uutta ja on säännöllisesti yhteydessä SeAMKiin. Iiro Takalassa ja hänen aktiivisessa toiminnassaan yhdistyvät mainiosti vuoden alumnin kriteerit”, kiittelee rehtori Jaakko Hallila uutta vuoden alumnia.”

Lue koko uutinen täältä

 

SeAMK BlogitLue SeAMKin alumnien tarinoita blogisivustoltamme!

Lisätietoja alumnitoiminnasta

SeAMK placeholder kuva

Marjo Vistiaho

Korkeakouluasiamies

sähköposti

Marjo.Vistiaho(a)seamk.fi

puhelin

+358408302127

Nainse seisoo sivuttain käsi lanteilla.

Outi Kemppainen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

sähköposti

Outi.Kemppainen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302270

Mervi Lehtola

Osaamisen kehittämisen päällikkö ja työsuojelupäällikkö

sähköposti

mervi.lehtola(a)seamk.fi

puhelin

+358408302365

Kiinnostaisiko sinua toimia opiskelijan mentorina? Lue lisää!