Seinäjoen ammattikorkeakoulu sulkee kampuksensa – etäopetukseen siirrytään keskiviikkona 18.3.2020. | SeAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu sulkee kampuksensa – etäopetukseen siirrytään keskiviikkona 18.3.2020.

17.3.2020

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on tehty linjauksia koronavirustilanteen myötä 18.3.-31.5.2020. SeAMKin kampus menee kiinni, eivätkä opiskelijat pääse kampukselle enää huomenna.

Hallituksen 16.3. linjausten mukaisesti SeAMK sulkee kampuksensa 18.3.2020. Kampus on suljettuna nykyisen tiedon perusteella 13.4.2020 asti. Opetus toteutetaan etäopetuksena 31.5.2020 asti.

Kulku kampuksella on mahdollista vain henkilökunnalla tiettyjä työtehtäviä varten. Opiskelijoilla ei ole pääsyä enää tiloihin.

Myös kampuksen ravintolat, kahviot ja kirjasto ovat kiinni. Kirjasto palvelee verkossa normaalisti.

Henkilöstö siirtyy etätöihin – tukea etäopetukseen lisätty

Henkilöstö siirtyy etätöihin 18.3.2020. Kampuksella työskentely on mahdollista vain erillisellä SeAMKin johdon (rehtori, vararehtori tai hallintojohtaja) tai yksikön johtajan luvalla. TKI-toiminnan laboratorioissa ja erillislaitteiden käyttöä edellyttävissä tilanteissa sallitaan välttämätön työskentely.

Henkilöstölle on lisätty etäopetuksen koulutuksia ja tukea. Tukipalvelujen ja it-palvelujen toimivuus varmistetaan.

Yli 10 hengen tilaisuudet keväältä peruttu

Jo aiemmin tiedotetun mukaisesti SeAMK peruuttaa kaikki yli 10 hengen tilaisuudet ja ne pyritään järjestämään etänä mahdollisuuksien mukaan.

Valintakokeet järjestetään valtakunnallisten linjausten mukaisesti.

Matkustaminen

 SeAMKin henkilöstön ja opiskelijoiden kaikki ulkomaanmatkat 31.5.2020 saakka on peruttu. SeAMK ei ota vastaan myöskään kansainvälisiä vieraita tämän kevään aikana.

Tällä hetkellä ulkomailla olevien vaihto-opiskelijat on kutsuttu takaisin Suomeen. Meillä oleville vaihto-opiskelijoille on annettu oikeus lähteä takaisin kotimaahansa ja tarjottu mahdollisuutta suorittaa opinnot ja tentit etänä kotimaastaan.

SeAMK ei suosittele myöskään vapaa-ajan matkustamista ulkomaille. Ulkomailta saapuvan työntekijän tai opiskelijan tulee joka tapauksessa jäädä 14 vuorokauden ajaksi etätöihin tai opiskelemaan etänä.

Myös matkustamista kotimaassa on tarpeen välttää ja suosia mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksiä.

Seuraa ohjeitamme intrassa tai sivulla www.seamk.fi/korona