Tietoa Ukrainan sotatilanteen vaikutuksista SeAMKin toimintaan | SeAMK.fi

Tietoa Ukrainan sotatilanteen vaikutuksista SeAMKin toimintaan

Maailmantilanne saattaa huolestuttaa opiskelijoitamme ja henkilökuntaamme. Seinäjoen ammattikorkeakoulu tukee kaikkia opiskelijoitaan ja haluaa turvata heille kaikille opiskelurauhan. SeAMKissa ei suvaita minkäänlaista häirintää, vihapuhetta eikä syrjintää. Lisätietoa SeAMKin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmassa.

Opiskelijoiden hyvinvointiin ja tukeen kiinnitetään huomiota. Lisätietoa opiskelijahyvinvoinnin sivuilta SeAMKin intranetistä. SeAMK viestii suoraan opiskelijoille, joten opiskelijoiden on hyvä seurata intranetiä, Teamsiä sekä omaa sähköpostiaan.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu jäädyttää opetus- ja kulttuuriministeriön linjauksen (9.3.2022) mukaisesti yhteistyön venäläisten korkeakoulujen kanssa.

SeAMK ilmaisee tukensa Ukrainalle yhdessä Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry:n ja muiden ammattikorkeakoulujen kanssa.

SeAMKin opiskelijoita ei ole vaihdossa Ukrainassa eikä Venäjällä. Ulkoministeriö kehottaa välttämään kaikkea matkustamista Ukrainaan ja Ukrainassa olevia suomalaisia kehotetaan poistumaan maasta välittömästi. Ulkoministeriön ohje on myös välttää kaikkea matkustamista Venäjälle (27.2.22).