Töihin yrittäjähenkiseen ja kansainväliseen SeAMKiin | SeAMK

Töihin SeAMKiin

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee noin 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Kattava kuuden koulutusalan koulutustarjonta yhdistettynä tasokkaisiin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalveluihin mahdollistaa SeAMKin vaikuttavuuden alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Katso avoinna olevia työpaikkoja tästä >>

Katso video ja tutustu SeAMKiin

Haluatko SeAMKilaiseksi?

SeAMKilaisena saat tehdä merkityksellistä työtä

osaamiseen ja yrittäjähenkisyyteen panostavassa työyhteisössä

  • SeAMKin työntekijöille on tarjolla monipuolista henkilöstökoulutusta (SeAMK Akatemia), jonka sisältöön jokainen pääsee myös vaikuttamaan.
  • SeAMKin avoimia AMK-opintoja tai avoimia YAMK-opintoja suorittavalta päätoimiselta henkilökunnalta ei peritä osallistumismaksua.
  • SeAMK Täydennyskoulutuksen järjestämästä maksullisesta koulutuksesta myönnetään SeAMKin päätoimiselle henkilöstölle henkilökunta-alennus.

mukavien ja kannustavien työkaverien parissa

  • SeAMK-henki on yksi SeAMKin arvoista. Sen mukaisesti pyrimme vahvistamaan yhteisöllisyyttä mm. monipuolisen tyhy-toiminnan muodossa.
  • SeAMK tukee työntekijöidensä hyvinvointia mm. ePassi -liikunta- ja kulttuuriedulla, maksuttomilla liikuntapalveluilla sekä työterveyshuoltopalveluilla.

upealla kampuksella Seinäjoen jokirannassa, keskustan läheisyydessä

Hae SeAMKilaiseksi! Katso avoimet työpaikat tästä ».  Voit myös jättää avoimen hakemuksen tällä lomakkeella.

Kuvassa tumman lila pohja ja keltaiselle teksti 5000 Opiskelijaa, 18 000 valmistunutta, 600 julkaisua.

SeAMKin strategia 2020 – 2024

SeAMKin strategia vuosille 2020 – 2024 kantaa työnimeä “Kokoaan suurempi ja entistä verkottuneempi SeAMK”. Tutustu SeAMKin strategiaan täällä »

Perehdy SeAMKin strategiaan piirrosvideon avulla

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta. Verkkosivulla on myös ei-saavutettavia tiedostoja ja lomakkeita (esim. Word, PowerPoint, PDF). Pyrimme saattamaan tiedostot saavutettaviksi mahdollisimman pian.)