Pysäköinti | SeAMK

Pysäköinti

Pysäköinti Framin kampusalueella

Kartta PDF-versiona: Pysäköinti Framin alueella PDF

Vieraspysäköinti Framin alueella

Vieraspysäköinti on merkitty yllä olevaan karttaan lihavoituna. Huomaattehan, että pysäköinti on pääsääntöisesti vierailijoille maksullista tai edellyttää pysäköintikiekon käyttämistä.

Opiskelijapysäköinti Framin alueella

Areenan pysäköintialue
Pysäköinti Areenan alueella edellyttää voimassaolevaa pysäköintikorttia. Tarvittavan kortin saa Frami F:n vahtimestarilta. Huomioithan että Areenan alue kuuluu pysäköinninvalvonnan piiriin eli puuttuva pysäköintilupa voi aiheuttaa pysäköintivirhemaksun.

Laboratorion pysäköintialue (Juhonkatu 5)
Laboratorion pysäköintialueelle voi pysäköidä samalla luvalla ja samoilla ehdoilla kuin Areenan pysäköintialueellekin. Laboratorion poliisitalon puoleisen julkisivun vieressä olevat (merkityt) paikat on varattu laboratorion henkilökunnalle ja asiakkaille.

Laboratorion hiekkapohjainen pysäköintialue
Frami F:n ja laboratorion välissä on hiekkapohjainen pysäköintialue. Alueelle pysäköinnissä noudatetaan samoja sääntöjä kuin Areenan ja laboratorion pysäköintipaikoillakin.

Hiekkaparkki Frami F:n edessä
Hiekkaparkki on vain henkilökunnan käytössä.

Pysäköintitalo
Pysäköinti vain pysäköintikortilla. Paikat pysäköintitaloon myönnetään hakemuksesta. Hakemuslomakkeen saa Frami F:n vahtimestarilta. Myönnetyistä paikoista tiedotetaan henkilökohtaisesti.

Frami A:n edustan parkkipaikat
Frami A -rakennuksen edessä olevat pysäköintipaikat ovat tarkoitettu vain vieraskäyttöön ja opettajille, jotka vierailevat Framin alueella työtehtävissään. Opiskelijapysäköinti Frami A:n edessä on kielletty. Frami A:n edustan pysäköintiä valvotaan tehostetusti.

Frami F:n pääoven edusta
Frami F:n edessä on kaksikymmentä kahden tunnin kiekkopaikkaa. Paikat on tarkoitettu lähinnä vieraille ja lyhytaikaiseen vierailuun alueella.

Vaasantie 1
Vaasantie 1:n pihassa on pysäköintipaikkoja hyvin rajoitetusti. Vaasantien toisella puolella olevaa hiekkaparkkia voi käyttää pysäköintiin, alue on ainakin toistaiseksi maksuton.

Muuta huomioitavaa
Koko Framin alue on pysäköintikieltoaluetta, jossa pysäköinti on sallittua vain merkityillä paikoilla. Alue kuuluu Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonnan piiriin.

Jos opiskelet Framin alueella, älä pysäköi Kampustalon tai vanhan sairaalan pihaan. Kampustalon ja vanhan sairaalan pysäköintipaikat ovat tarkoitettu kyseisissä rakennuksissa työskenteleville ja niissä asioiville.

Framin alueen liittymässä olevat vanhat omakotitalot ovat yksityisomistuksessa ja niiden alueelle pysäköinti on kielletty. Mahdollisissa ongelmatapauksissa pysäköijä itse vastaa mahdollisista ongelmista.

Lisätietoja saat tarvittaessa
Frami F:n vahtimestarilta (vahtimestari(a)seamk.fi), puh. 0406807615
kiinteistö- ja tietohallintopäällikkö Asmo Myllyaho (asmo.myllyaho(a)seamk.fi), puh. 0408304262