SeAMK Kirjaston paluumuutto alkaa – aukiolomuutoksia 16.5.18 alkaen | SeAMK

SeAMK Kirjaston paluumuutto alkaa – aukiolomuutoksia 16.5.18 alkaen

kategoria: SeAMK Info
Kampustalo lokakuussa 2017

Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjastoissa on aukiolomuutoksia 16.5.18 alkaen. Supistettujen aukiolojen syynä on kirjaston paluumuuton ja itsepalvelulainaukseen siirtymisen valmistelu.

Miniaukiolo toukokuussa

Kampuskirjasto Seinäjoella ja Maaseutukirjasto Ilmajoella palvelevat rajoitetusti 16.5. alkaen. Kampuskirjasto on avoinna arkisin klo 12-14. Maaseutukirjasto vain tiettyinä päivinä 29.5., 31.5., 5.6. ja 7.6.18. Kaikki kirjastot ovat kiinni 2.6.18 alkaen. Terveyskirjasto on suljettu 16.5. alkaen kokonaan.

Kirjapalautukset

Kirjoja voi palauttaa Frami A:n väistökirjaston edustalla olevaan laatikkoon sekä rosteriseen ulkolaatikkoon Frami A:n sisäpihalla. Palautukset käsitellään kirjastojärjestelmässä mahdollisuuksien mukaan.

Opiskelija, tutkija, asiakas – varaudu sulkuaikaan

Kirjaston muuttoon kannattaa varautua asioimalla kirjastossa ennen sulkuaikoja. Opiskelijoiden ja tutkimusta tekevien asiakkaiden kannattaa ennakoida kirjatarpeitaan ja tulla lainaamaan. Kirjalainoihin tulee pitkät laina-ajat, palautuspäivä on vasta syyskuussa.

Sulkuaikana kirjaston tarjoamia Ellibs-e-kirjoja voivat lainata kaikki asiakkaat SeAMK Kirjaston kirjastokortilla. Osa e-kokoelmista on vain seamkilaisten käytössä.

SeAMKin kirjastopalvelut keskittyvät Kampustaloon

SeAMKin terveysalan opetus ja myös kirjastopalvelut Koskenalantieltä siirtyvät Framin kampukselle. SeAMKin ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yhteiskirjaston toiminta päättyy samalla. Kaikki SeAMKin tarjoamat terveysalaan liittyvät kirjastopalvelut ja -kokoelmat löytyvät jatkossa Kampustalon kirjastosta.  Sairaanhoitopiiri tiedottaa oman kirjastonsa jatkosta itse.

Myös SeAMK Maaseutukirjasto muuttaa Kampustaloon ensi vuonna ja sen toiminta Ilmajoella lakkaa. Sen jälkeen Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston palvelut on keskitetty yhteen paikkaan.

Uusissa tiloissa syyskuussa

Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjasto palaa takaisin Kampustaloon, jossa kirjaston vanhaa osaa on remontoitu. Kokoelmille ja kirjaston asiakkaille saadaan myös uutta tilaa Kampustalon uudisrakennuksesta. Kirjaston yhteydessä olevaa oleskelu- ja työskentelytilaa voivat käyttää seamkilaisten lisäksi myös muut asiakkaat. Kirjastossa toivotaan, että tilasta tulee aktiivinen ihmisten ja asioiden kohtaamispaikka.