SeAMKn opiskelijat Champions Cupissa | SeAMK

SeAMK mukana Champions Cupissa 6.-8.10.2017

kategoria: SeAMK Info

SeAMK on yhteistyökumppanina järjestämässä salibandyn Champions Cupia tulevana viikonloppuna Seinäjoella. Tapahtumassa Euroopan parhaat seurajoukkueet pelaavat seurajoukkueiden mestaruudesta.

Liiketalouden opiskelijat tapahtumassa

SeAMKin liiketalouden 21 opiskelijan ryhmä toimii tapahtumassa mm. lipunmyynnissä, aktiviteettialueella ja seremonioissa eri tehtävissä sekä VIP-toiminnoissa. Heidän toimintansa on Champions Cupissa osa Asiakaspalvelu menestystekijänä –opintojaksoa.

On hienoa nähdä iso tapahtuma ja päästä osaksi sen toteutusta, kertovat SeAMKin liiketalouden opiskelijat opintojaksolta.

Sairaanhoitajaopiskelijat toteuttavat lapsiparkin Champions Cupiin

SeAMKin Sosiaali- ja terveysalan sairaanhoitajaopiskelijat toteuttavat tapahtumaan lapsiparkkia 3–7 -vuotiaille. Lapsiparkkia suunnitteleva ryhmä koostuu 16 kolmannen vuoden opiskelijasta.

Lapsiparkin suunnitteleminen isoon kansainväliseen tapahtumaan on ollut mukavaa ja mielenkiintoista. Teemme suunnittelua ja toteutusta viidessä eri pienryhmässä ja mielenkiintoista on ollut huomata tapahtuman järjestämiseen vaikuttavat monet pienetkin yksityiskohdat, kertovat sairaanhoitajaopiskelijat Heidi Sihvonen, Tomi Yliluoma ja Joni Oikari.

Sairaanhoitajaopiskelijat päivittävät SeAMKin Snapchattiä viikonloppuna.

Sairaanhoitajaopiskelijat Champions Cupissa pitämässä lapsiparkkia.

Salibandyn Champions Cup

Champions Cup on Euroopan seurajoukkuiden mestaruusturnaus, joka pelataan kutsuturnauksena. Mukana on kuusi miesten ja kuusi naisten joukkuetta. Osallistumisoikeus on salibandyn neljän kärkimaan hallitsevilla mestareilla (Suomi, Ruotsi, Sveitsi ja Tsekki) ja viime vuoden EuroFloorball Cupin voittajilla. Suomella on järjestävänä maana tällä kertaa kaksi lisäpaikkaa.