SeAMKiin 170 uutta opiskelijaa | SeAMK

SeAMKiin 170 uutta opiskelijaa

kategoria: Hakijalle
Kävelemässä kouluun.

Syksyn 2017 yhteishaussa Seinäjoen ammattikorkeakouluun valittiin 170 uutta opiskelijaa. Opiskelijat aloittavat agrologien, sosionomien, sairaanhoitajien ja terveydenhoitajien tutkinto-ohjelmissa. Hakijoita oli yhteensä 1898.

Opiskelijavalintojen tulokset on julkaistu Oma Opintopolku -palvelussa, josta kaikki yhteishaussa hakeneet voivat tarkistaa oman tilanteensa. Opiskelijaksi hyväksytyt saavat Opintopolusta lisäksi sähköpostiviestin siitä, että heillä on opiskelupaikka vastaanotettavissa.

Opetushallitus lähettää myös kaikille hakijoille sähköpostiviestin, jossa on linkki tulostiedotteeseen. Tiedotteessa on tietoa hakijan tilanteesta kaikkien hänen hakukohteidensa osalta valintojen julkistamisen hetkellä. SeAMKissa ei ole käytössä varasijamenettely eli opiskelijoita ei hyväksytä varasijoilta.

Opiskelijaksi hyväksyttyjen tulee ottaa opiskelupaikka vastaan ja myös ilmoittautua opiskelijaksi kevätlukukaudelle 2018 Oma Opintopolku –palvelussa viimeistään 8.12.2017 klo 15.00. Lisätietoja opiskelijaksi hyväksytyille löytyy osoitteista: www.seamk.fi/opiskelijavalinnat sekä www.seamk.fi/uusiopiskelija.

Lisähaku agrologikoulutukseen

SeAMKissa on myös lisähaku agrologikoulutukseen (monimuotototeutus). Haku järjestetään 27.11.-1.12.2017. Lisätietoja: www.seamk.fi/haku.