SeAMKin alumnitapahtuma keräsi valmistuneita yhteen | SeAMK

SeAMKin alumnitapahtuma keräsi valmistuneita yhteen

kategoria: SeAMK Info
Irina esiintymässä SeAMKin alumnitapahtumassa 29.6.2017

SeAMK juhlii tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan ja juhlavuoden kunniaksi muistettiin myös SeAMKin entisiä opiskelijoita. Valmistuneille järjestettyä alumnitapahtumaa vietettiin torstaina 29.6. Frami Kampuksella.

SeAMKin Alumnitapahtuma keräsi vuosien varrelta eri aloilta valmistuneita kuuntelemaan puheita, tapaamaan vanhoja opiskelukavereita sekä muistelemaan omia opiskeluaikoja. Tilaisuuden puheenvuorot teemoitettiin yrittäjyyteen ja ruoka-alaan, jotka ovat tärkeitä niin alueelle kuin SeAMKille.

Puheenvuoroja yrityksistä ja yrittäjyydestä

Tilaisuuden pääpuheenvuoro kuultiin Kyrö Distillery Companyn Miko Heinilältä. Heinilä kertoi tilaisuudessa yrityksen menestystarinan ja kuinka Isossakyrössä valmistettavat ruisginit ja -viskit valloittavat nyt maailmaa.

Kunnia alumnin puheenvuoron pitämisestä annettiin Duudsonit Activity Parkin Maarit Karvoselle. Karvosella on taskussaan kaksi eri tutkintotodistusta SeAMKista, ja puheessaan hän kertoi millaiset eväät opinnot ovat antaneet työelämään sekä yrittäjyyteen. Puheiden jälkeen ohjelma jatkui musiikin parissa, kun Irina saapui viihdyttämään yleisöä.

Alumnitapahtuman vieraat kuulemassa puheenvuoroja ja Irinan esitystä
Alumnit saivat päivän aikana kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja ja Irinan laulua sekä verkostoitua muiden alumnien kanssa.

Tutustumista ja verkostoitumista hyvässä seurassa

Lavalla tapahtuvan ohjelman lisäksi alumnit saivat tutustua kampukseen, verkostoitua keskenään sekä tavata vanhoja opiskelutovereita ja opettajia. Alumnitapahtuma oli osa alumnitoiminnan kehittämistoimenpiteitä ja tilaisuus keräsi osallistujia ympäri maakuntaa ja kauempaakin.

Jokaisella SeAMKista valmistuvalla on mahdollisuus osallistua alumnitoimintaan. Lisätietoja alumnitoiminnasta löytyy osoitteessa www.seamk.fi/alumni.