SeAMKin englanninkielisten tutkinto-ohjelmien hakijamäärät kasvoivat kevään ensimmäisessä yhteishaussa | SeAMK.fi

SeAMKin englanninkielisten tutkinto-ohjelmien hakijamäärät kasvoivat kevään ensimmäisessä yhteishaussa

kategoria: Hakijalle

Korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku päättyi keskiviikkona 20. tammikuuta kello 15. SeAMKin kolmeen englanninkieliseen AMK-tutkinto-ohjelmaan on yhteensä 802 hakijaa.

Uutena tutkinto-ohjelmana oli ensimmäistä kertaa haettavana Bachelor of Engineering, Automation Engineering -koulutus tekniikan alalla. Koulutukseen on yhteensä 216 hakijaa 30 aloituspaikkaan.

Bachelor of Business Administration, International Business -koulutukseen on 219 hakijaa, mikä on 60 enemmän kuin vuonna 2020.

Bachelor of Health Care, Nursing -koulutukseen hakijoita on 367, mikä on 149 enemmän kuin vuosi sitten.

”Ikäluokkien pienentyessä Suomessa on tärkeää, että opiskelijarekrytointi ulkomailta tuottaa tulosta. Tätä olemme SeAMKissa lähteneet määrätietoisesti kehittämään. Yhteishaun tulokseen voimme olla tässä vaiheessa tyytyväisiä”, Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtori Jaakko Hallila toteaa.

Automation Engineering – ja International Business -koulutuksiin on mahdollista hakea vielä jatkuvassa haussa (SeAMK Direct Application)  16.4.2021 kello 15 mennessä. Haku voidaan sulkea jo aiemmin, mikäli aloituspaikat tulevat täyteen. Hakuohjeet ja valintaperusteet löytyvät Opintopolku.fi-sivustolta.

Lisätietoja:

Hanna-Mari Rintala
opintoasiainpäällikkö, SeAMK
+358408302144
hanna-mari.rintala@seamk.fi