SeAMKissa kaksi uutta ja yhteensä 21 tutkinto-ohjelmaa keskiviikkona alkavassa yhteishaussa | SeAMK.fi

SeAMKissa kaksi uutta ja yhteensä 21 tutkinto-ohjelmaa keskiviikkona alkavassa yhteishaussa

kategoria: Hakijalle

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku alkaa keskiviikkona 17. maaliskuuta kello  . Hakuaika päättyy keskiviikkona 31. maaliskuuta kello 15.00. Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi.

SeAMKissa on haettavana 15 AMK-tutkintoon johtavaa sekä kuusi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa. SeAMK tarjoaa koulutusta kuudella alalla: kulttuuriala, liiketalouden ala, luonnonvara-ala, ravitsemisala, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikan ala. SeAMKissa on haettavana kaikkiaan  opiskelupaikkaa. Nyt haettavana olevien koulutusten opinnot alkavat syksyllä  .

Kaksi uutta tutkinto-ohjelmaa haettavana ensimmäistä kertaa

Tutkinto-ohjelmista kaksi on uusia ja haettavana ensimmäistä kertaa: Insinööri (AMK), Tietotekniikka ja Sosiaali- ja terveysala ylempi AMK, Ikääntymisen asiantuntija.

SeAMK yhdistää tietotekniikan koulutuksessa tekniikan ja yrittäjyyden opintoja täysin uudella tavalla. Koulutus pohjautuu SeAMKin kansallisesti merkittäviin vahvuusaloihin: teollisen internetin osaamiseen sekä yrittäjyyden ja kasvun edistämiseen.

”Ohjelmistoalalla on valtavasti mahdollisuuksia ja tunnustettu osaajapulakin tällä hetkellä. Koulutuksesta valmistuvat voivat työllistyä melkein mihin tahansa ohjelmistoalan työpaikkaan, mutta tutkinnon sisältö painottuu meillä teolliseen ohjelmisto-osaamiseen tuettuna yritys- ja liiketoiminnan opinnoilla. Joten melkein kaikki teollisen alan yritykset ovat työllistymisvaihtoehtoja, ja sitten totta kai asiantuntijatehtävät. Koulutuksesta saa erittäin vahvaa tietoteknistä asiantuntijaosaamista”, SeAMK Tekniikka -yksikön johtaja Heikki Rasku kertoo.

Ikääntymiseen ja vanhustyöhön keskittyvä, sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK-tutkinto vastaa ikääntyvän yhteiskunnan tarpeeseen kouluttamalla erityisasiantuntijoita, joilla on osaamista ikääntyvien terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä, ennaltaehkäisevästä työstä, aivoterveyden edistämisestä, palvelujen kehittämisestä sekä vanhustyössä vaadittavasta asiakaslähtöisestä ja arvostavasta johtamisesta.

Tutustu valintatapoihin ja AMK-valintakokeeseen

AMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa (pois lukien Kulttuurituottaja (AMK)-koulutus) opiskelijat valitaan todistusvalinnan ja AMK-valintakokeen kautta. Todistusvalinnan ja AMK-valintakokeen aloituspaikkamäärät vaihtelevat hakukohteittain. Lisätietoa aloituspaikkamäärien jakautumisesta valintatavoittain löydät Opintopolun hakukohteen tiedoista.

Kulttuurituottaja (AMK) -koulutuksessa sekä ylemmissä AMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa opiskelijat valitaan oman, erillisen valintakokeen perusteella.

AMK-valintakoe on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe, joka tehdään omalla kannettavalla tietokoneella. AMK-valintakokeeseen ilmoittaudutaan hakuaikana Opintopolku.fi-palvelussa yhteishaun hakulomakkeella.

Lisätietoja

Lisätietoja haussa olevista koulutuksista ja hakemisesta löytyy osoitteesta www.seamk.fi/haku. Lisäksi Hakijapalvelut auttavat hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja hakemisesta:

SeAMK Hakijapalvelut
puh. 020 124 5501
hakijapalvelut@seamk.fi

Kaikki hakukohteet: