Sosiaalimies SeAMK/SONet Botnia | SeAMK

Sosiaaliasiamies

kategoria: SeAMK Info
Kampustalo Seinäjoella

Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy, SONet BOTNIAssa aloittaa sosiaaliasiamiehenä YTM, laillistettu sosiaalityöntekijä,  Taina Holappa 4.1.2021 alkaen. Häneen voi ottaa yhteyttä arkisin, puhelinajat 2 x viikossa, tiistai klo 12-13.00 ja keskiviikko klo 8.30-10.00 soittamalla numeroon 040 830 2020 tai sähköpostitse sosiaaliasiamies@seamk.fi.

Sosiaaliasiamiehen tehtävänä on tuottaa sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista annetun lain (812/2000) 24§:n mukaista sosiaaliasiamiestoimintaa Etelä-Pohjanmaalla. Asiakaslain mukaan kunnan on nimettävä sosiaaliasiamies.

Sosiaaliasiamies neuvoo asiakkaita sosiaalihuoltoon ja varhaiskasvatukseen liittyvissä asioissa ja tarvittaessa avustaa sosiaalihuollon ja varhaiskasvatuksen palveluun ja kohteluun liittyvän muistutuksen ja muiden asiakkaiden käytettävissä olevien oikeusturvakeinojen käytössä.

Sosiaaliasiamiehen toiminta-alueeseen kuuluvat seuraavat kunnat: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli ja Ähtäri.

Sosiaaliasiamiehen toimitila sijaitsee SONet BOTNIAn/SeAMKin sosiaali- ja terveysalan yksikön yhteydessä Kampustalolla Seinäjoella osoitteessa Kalevankatu 35, jossa sosiaaliasiamies voi ottaa  vastaan asiakkaita. Lisäksi sosiaaliasiamies voi ottaa vastaan asiakkaita sopimuksesta myös kunnan esittämissä tiloissa. Sosiaaliasiamies sopii vastaanottoajat yhdessä asiakkaan kanssa.