Artesaaniruoka | KORU-hanke | SeAMK | SeAMK.fi

KORU-webinaari: artesaaniruoka ja artesaaniruokakilpailu

#

Artesaaniruoka ja artesaaniruokakilpailu

Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestetään Rovaniemellä 17.-19. lokakuuta 2023. Kilpailu on avoin yrittäjille Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Tämän vuoden teemana on arktinen artesaaniruoka.

Webinaarissa tiistaina 30.5.2023 klo 14–16 Margot Wikström kertoo artesaaniruoasta ja artesaaniruokakilpailusta. Lopuksi kerromme mitä KORU-hankkeessa on suunnitteilla loppukesälle ja syksylle.

  • Mitä artesaaniruoka on?
  • Artesaaniruokakilpailu – kuinka siihen osallistutaan ja mitä sieltä saa?
  • Mitä on sertifioitu artesaaniruoka?
  • KORU-hankkeen loppukesän ja syksyn tapahtumat

Margot Wikström on artesaaniruoan pioneereja Suomessa ja tunnettu hanketyön ja Suomen artesaaniruoka ry:n kautta. Hän on yrittäjä, joka on henkilökohtaisesti kulkenut artesaaniruokapolun tuotteen kehityksestä kilpailuun asti.

Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja: taina.seppala-kolkka@seamk.fi

Webinaari on osa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hanketta. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.