OSMO-hanke: Ravitsemisala tutuksi 1/3: Työ ravintola- ja cateringalalla

Ravitsemisala tutuksi

OSMO-hankkeen koulutus muodostuu kolmesta Teams-tapaamisesta, joissa tutustutaan siihen, mitä työ ravitsemisalalla on. Koulutus soveltuu ravitsemisalalla aloitteleville tai alalle suuntaaville orientoitumiseen. Kouluttajana toimii Minna Luomanen Sedusta.           

Kohderyhmä: Majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-aloilla toimivat ja mahdolliset alan vaihtajat. Myös työelämän ulkopuolella olevat, jotka ovat kiinnostuneita alasta.

Koulutuksen keskeinen sisältö ja aikataulut:

  • Työ ravintola- ja cateringalalla, 8.3. klo 12–13, Teams-tapaaminen
  • Asiakaspalvelu ja tarjoilu, 15.3. klo 13–15, Teams-tapaaminen
  • Keittiötyöskentely, 21.3. klo 13–15, Teams-tapaaminen

Osallistuminen: Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse kutsun ja Teams-linkin pari päivää ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja: Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku – OSMO – SeAMK Projektit

Projektipäällikkö Anne-Mari Latvala I p. 040 830 2007 I anne-mari.latvala@seamk.fi
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.