SeAMK Foorumi: Janne Öhman (Siemens Osakeyhtiö) - Digitalisaatio muutoksen mahdollistajana pk-teollisuudelle

SeAMK Foorumin Digitalisaatio on NYT! -seminaarisarja tarjoaa keskiviikkona 18. huhtikuuta näkökulmia, miten digitalisaatio toimii muutoksen mahdollistajana pk-teollisuudelle. SeAMK Tekniikka -yksikön isännöimä, avoin ja maksuton tilaisuus järjestetään Frami F:n auditoriossa F128 (Kampusranta 11, Seinäjoki) kello 16-18.

Asiantuntijavieraana aihetta käsittelee teknologia- ja asiantuntijayritys Siemens Osakeyhtiön toimitusjohtaja Janne Öhman. Hän toiminut Siemens Osakeyhtiön toimitusjohtajana Suomessa ja Baltian maissa kesäkuusta 2013 alkaen.  Lisäksi hän toimii yhtiön kahden teollisuustoimialan vastaavana johtajana.

Toimitusjohtaja Janne Öhman, Siemens Osakeyhtiö

Öhman on lisännyt yhtiön portfoliota digitaalisilla ratkaisuilla ja palveluilla varmistaakseen asiakkaiden menestyksen digitaalisessa taloudessa.  Hän on ollut Siemens Osakeyhtiön palveluksessa vuodesta 1993 alkaen erilaisissa myynti- ja hallinnollisissa tehtävissä kotimassa ja ulkomailla.

Digitalisaatio on NYT! -seminaarisarja tuo Seinäjoelle kevään ja syksyn aikana useita digitalisaation asiantuntijoita, jotka kertovat oman alansa muutoksista ja trendeistä ymmärrettävästi ja innostavasti. Seminaarisarjalla SeAMK tarjoaa alueemme yrityksille, yhdistyksille ja ylipäätään kaikille asiasta kiinnostuneille yhteisen foorumin jakaa digitalisaatioon liittyviä ajatuksia ja kokemuksia.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Öhmanin esitystä on mahdollista seurata suorana myös verkossa SeAMK Live -kanavalla.

Esitys pidetään suomeksi, mutta esitysmateriaalit ovat englanniksi.

Yhteyshenkilö:

Piia-Pauliina Mäntysaari
asiantuntija, TKI
SeAMK
+358 40 868 0808
piia-pauliina.mantysaari@seamk.fi