SeAMK Yrityspäivä | SeAMK Career Day

SeAMK Yrityspäivä on tapaamispaikka yrityksille, organisaatioille, opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Tapahtumassa yritykset ja muut organisaatiot voivat rakentaa yhteyksiä tulevaisuuden osaaviin työntekijöihin, SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Tapahtuman järjestää SeAMK, yhdessä JoPo – Jopparilta Polkimille Urasuunnittelussa -hankkeen kanssa.

Tervetuloa!

SeAMK Yrityspäivä yritykselle

SeAMK Yrityspäivässä kampuksella yritysten/organisaatioiden edustajat voivat rakentaa tärkeitä yhteyksiä tulevaisuuden osaajiin (eri alojen opiskelijoihin), SeAMKin henkilöstöön ja muihin osallistuviin yrityksiin.

SeAMK Yrityspäivän aikana yritys voi esim. esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä. Yrityksellä tai muulla organisaatiolla on mahdollisuus varata ständipaikka Frami F:n tiloissa. Varaa paikka pian, tilaa on rajoitetusti.

Ständien koko on noin 5-6 m2. Katso ständien alustava sijoittuminen alla olevasta linkistä. Eri yritysten osastojen välille pystytetään kevytrakenteisia väliseiniä, mutta myös yritysten omat messuseinäkkeet ovat tervetulleita lisiä. Huomioikaa kuitenkin osastojen rajoitettu koko.

SeAMK päivittää osallistuvien yritysten nimet tapahtuman sivuille. Yritykset voivat lisäksi lähettää maksuttomasti esimerkiksi rekrytointi-ilmoituksen pdf:nä Yritykset uutisoivat otsikon alle.

Yrityspäivään ilmoittautuneet organisaatiot löydät tästä linkistä

SeAMK Yrityspäivä opiskelijalle ja henkilökunnalle

SeAMK Yrityspäivä on koko SeAMKin tapahtuma. Päivän aikana voit tutustua eri alojen yrityksiin ja työnantajaorganisaatioihin ständeillä Frami F:ssä. Opit tuntemaan alueen työelämätahoja ja voit verkostoitua eri toimijoiden kanssa. Hyödynnä tilaisuus ja käy tutustumassa alueen työnantajiin.

Olemalla aktiivinen voit mahdollisesti löytää tapahtumasta esim. mielenkiintoisen projektityön aiheen, kesätyöpaikan tai jopa tulevaisuuden työpaikan. Nappaa kiinni tilaisuudesta ja lähde mukaan verkostoitumaan!

International students of SeAMK

You can get to know companies and organizations in our region and practice your networking skills during the day. You can suggest some project work or thesis ideas to the represented organizations or inquire possibilities for internships.

 

Yrityspäivän teemasessiot

Mikä muuttuu työelämässä? Mikä on ihmisen rooli ja osaaminen koneisiin
nähden?

1. Mitä terveysteknologia mahdollistaa?

Klo 9.30-11.00
Puheenjohtaja: Jaakko Hallila
Miten teknologia muuttaa sosiaali- ja terveysalaa? Uhkakuvissa ihminen voidaan korvata robottien ja teknologian avulla. Positiivisessa visiossa teknologia vapauttaa ihmiset käyttämään enemmän aikaa asiakkaan kohtaamiseen mekaanisen työn sijaan. Missä maailmalla mennään ja mitä teknologia mahdollistaa?
Mukana sessiossa:

  • Sami Perälä, Eptek Oy
  • Kristiina Vaahtera, SeAMK: ”Digitalisaation hyödyntäminen – hoitotyön uudet ulottuvuudet mahdollisuutena ja haasteena”
  • Mehiläinen Seinäjoki: Miten tällä hetkellä teknologia tukee asiakkaan asiointia terveyspalveluissa ja miten se on muuttanut terveydenhuollon ammattilaisten työtä? Case OmaMehiläinen –sovellus ja Digiklinikka. Miten ja millä aikataululla murros etenee ja miten tekoäly tulee näkymään asiakkaille ja ammattilaisille seuraavan muutaman vuoden aikana käytännössä?

2. Digitalisaatio haastaa osaamisen

Klo 10.30-12.00
Puheenjohtaja: Piia-Pauliina Mäntysaari
Sessiossa pohditaan henkilöstön osaamistarpeita ja osaamisen johtamista nyt ja tulevaisuudessa teknologian, ihmisten (osto)käyttäytymisen, uusien liiketoimintamallien ja yritysten muuttuessa kovaa vauhtia. Mitä osaamista työntekijöiltä vaaditaan ja mitä vaatimuksia työelämä heille asettaa? Entä miten yritys huolehtii siitä, että työpaikalla jokainen työntekijä menestyy muutoksessa ja tietää mitä häneltä odotetaan?

Mukana sessiossa:

  • Annemari Vanhaviitakoski, I-Mediat Oy:n viestintä- ja markkinointitoimisto I-plussa

3. Älykäs robotiikka – uhka vai mahdollisuus

Klo 12.15-13.45
Puheenjohtaja: Jarkko Pakkanen

4. Kiertotalouden mahdollisuudet ruokaketjussa

Klo 13.00-14.30
Puheenjohtaja: Hanne Ala-Harja
Miten digitalisaatio muuttaa ja mahdollistaa ruokaketjun toimintoja? Miten maailman ruokatalous ja ruokakuluttajien käyttäytyminen muuttuvat? Ruoka osana uudenlaista palvelumuotoilua ja kiertotaloutta. Alustusluennot ja ideointityöpaja.
Ideointityöpaja: Kiertotalouden edistämisen innovointi
Mukana sessiossa luennoitsijat ja kiertotalouden uusia innovaatioita edustava yritys.

Päivitämme sivua lähiaikoina.