Tunnettu digitalisti Ville Tolvanen avaa SeAMK Foorumin digitalisaatiosarjan | SeAMK

Tunnettu digitalisti Ville Tolvanen avaa SeAMK Foorumin digitalisaatiosarjan

Ville Tolvanen, CEO, Digitalist Group
Ville Tolvanen, CEO, Digitalist Group

Liike-elämän digitalisaatiota edistävän Digitalist-verkoston perustaja ja pörssiyhtiö Digitalist Groupin toimitusjohtaja Ville Tolvanen avaa SeAMK Foorumin Digitalisaatio on NYT! -seminaarisarjan tiistaina 13. helmikuuta.

Seminaarisarja tuo vuoden aikana Seinäjoelle useita digitalisaation asiantuntijoita, jotka kertovat oman alansa muutoksista ja trendeistä ymmärrettävästi ja innostavasti. Sarjan avaajana Tolvanen on henkilö paikallaan.

Hän on digitalisti, yrittäjä ja yritysmuotoilija, joka aktiivisuudellaan, avoimuudellaan ja rohkeilla mielipiteillään on herätellyt yleisöä digiaikaan. Tolvasen suosittu blogi ja vuorovaikutteinen tyyli ovat nostaneet hänet muun muassa maailman kolmanneksi vaikutusvaltaisimmaksi markkinointijohtajaksi sosiaalisessa mediassa Forbesin verkkopalvelussa julkaisemassa tutkimuksessa.

SeAMK Foorumissa Tolvanen puhuu seminaarisarjan nimen mukaisesti aiheesta Digitalisaatio on NYT! Foorumin tulevat aiheet pureutuvat muun muassa älykkääseen ruuantuotantoon, digitalisaatioon pk-teollisuudessa, tekoälyyn ja tulevaisuuden työhön.

Seminaarisarjalla SeAMK haluaa tarjota alueemme yrityksille, yhdistyksille ja kaikille asiasta kiinnostuneille yhteisen foorumin jakaa digitalisaatioon liittyviä ajatuksia ja kokemuksia. SeAMKin eri yksiköiden isännöimät tilaisuudet avaa talon oma asiantuntija, ja esityksen jälkeen jää aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

SeAMK Foorumin luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Luennot järjestetään auditoriossa F128 (Frami F, Kampusranta 11, Seinäjoki) kello 16-18 ellei muuta ole ilmoitettu. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen.

Ville Tolvasen esiintyminen SeAMK Foorumissa lähetetään myös suorana SeAMK Live -kanavalla.

SeAMK Foorumi – Digitalisaatio on NYT -ohjelma ja teemat:

(tietoja päivitetään niiden varmistuttua, pidätämme oikeudet muutoksiin)

13.2. Digitalisaatio on NYT! / Ville Tolvanen, #digitalisti
21.3. Älykäs ruuantuotanto / Emilia Nordlund, VTT Oy
18.4. Digitalisaatio muutoksen mahdollistajana pk-teollisuudelle / Janne Öhman, Siemens
19.9. Tekoäly ja tulevaisuuden työ / Heikki Ailisto, VTT Oy
24.10. Robotiikka hyvinvoinnin ja prosessien tukena
21.11. Koulutusvienti ja digitalisaatio
12.12. Mobiilimaksaminen / Mikko Ahonen, Sweetlakes Oy

Yhteyshenkilö:

Piia-Pauliina Mäntysaari
asiantuntija, TKI
SeAMK
+358 40 868 0808
piia-pauliina.mantysaari@seamk.fi