Asiakaspalvelijoita taksitilausten puhelinvälitykseen | SeAMK.fi

Asiakaspalvelijoita taksitilausten puhelinvälitykseen

Julkaistu 14.3.2023, Haku päättyy 31.3.2023

Keskustaksi Oy on nopeasti kasvava taksien välityskeskus. Yhtiö on perustettu vuonna 1975 Seinäjoella. Toimialueet ovat vuosien varrella kasvaneet ja nykyään Keskustaksi palvelee asiakkaita ja autoilijoita Etelä-Pohjanmaan lisäksi Kelakyytien välittämisessä Pohjanmaan ja Satakunnan alueilla sekä sote-kyytien välittämisessä Keski-Suomen hyvinvointialueella. Keskustaksi työllistää tällä hetkellä noin 35 henkilöä ja välittää n. 700 000 tilausta yli 1000 autolle.

Haemme kasvumme tueksi asiakaspalvelijoita Keskustaksin asiakaspalvelukeskukseen Seinäjoelle ja Vaasaan!

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten asiakasryhmiemme palveleminen puhelimitse ja sähköpostitse. Hallinnoit kuljetustilauksia eri järjestelmissä rakentaen osaltasi erinomaista asiakaskokemusta. Työskentelypisteesi sijaitsee Seinäjoen tai Vaasan toimipisteellämme ja perehdytysjakson jälkeen myös osittainen etätyö on mahdollista.

Työ on intensiivistä ja hektistä, jonka vuoksi valituilta henkilöiltä vaaditaan asiakaspalveluasenteen lisäksi tarkkuutta, paineensietokykyä, hyvää järjestelmäteknistä osaamista sekä kykyä ja halua oppia uutta. Työtä tehdään vuoden jokaisena päivänä kolmivuorotyönä. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen sujuvaa osaamista, ruotsinkielen taito katsotaan eduksesi. Tarjoamme sekä kokoaikaista että osa-aikaista työtä esimerkiksi opiskelujen tai muun osa-aikatyön ohella tehtävänä. Meille voit hakeutua myös kesätöihin ja joustamme elämäntilanteesi mukaan työvuorojen määrässä!

Meillä saat loistavan tilaisuuden kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi erilaisten asiakasryhmien parissa ja mukavan työyhteisön tuen. Koulutamme valitut henkilöt yhteisellä perehdytysjaksolla työtehtäviin. Uskomme siihen, että hyvästä työstä kuuluu reilu korvaus ja maksamammekin TES:ta korkeampaa aloituspalkkaa. Peruspalkkasi on työsuhteen alussa 13,10 €/h, jonka lisäksi maksamme TES:n mukaiset tuntilisät.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Antti Ålander, puh. 050 314 3260.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2023 osoitteella elina.harju@keskustaksi.fi. Huom! käynnistämme haastattelut jo hakuaikana heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten ole nopea!

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Haku päättyy: 31.3.2023
Yhteystiedot: Antti Ålander, 0503143260, antti.alander@keskustaksi.fi