Automaatio-opiskelijalle mielenkiintoinen lopputyömahdollisuus

Julkaistu 25.6.2019, Haku päättyy 25.7.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme palkalliseen 6kk mittaiseen product lifecycle management -projektiin automaatioinsinööri- tai diplomi-insinööriopiskelijaa tekemään lopputyötä! Tässä tehtävässä pääset kehittymään kokeneempien parissa ja saat samalla jalkasi oven väliin monipuolisia uramahdollisuuksia tarjoavaan kansainväliseen asiakasyritykseemme.

Kuvaus
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä pääset osaksi mielenkiintoista product lifecycle management -projektia ja tulet työskentelemään uusimpien mahdollisten teknologien parissa.

Etsimämme henkilö
- on loppuvaiheen AMK- / DI-opiskelija (automaatio)
- omaa mielellään jotain työkokemusta teollisuusympäristöstä esim. kesätöiden kautta
- on oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen
- puhuu sujuvaa suomea sekä englantia

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan
Kesto: 6kk
Sijainti: Vuosaari, Helsinki
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Julkaisupäivämäärä: 25.6.2019

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Hae tehtävää täältä: https://jobs.academicwork.fi/annons/automaatioopiskelijalle-mielenkiintoinen-lopputyomahdollisuus/15026290.

Yrityskuvaus
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 25.7.2019
Yhteystiedot: Maiju Virta, +358 106 805 600, krn01@academicwork.fi