Buukkaaja/ajanvaraaja | SeAMK

Buukkaaja/ajanvaraaja

Julkaistu 16.9.2021, Haku päättyy 21.9.2022 | Etätyön mahdollisuus: Kyllä

Terveisiä Työvoima.fi:stä, työnhaun rekrytointikanavasta!

Työvoima.fi on anonyymi työnhaun sovellus. Voit luoda ilmaiseksi työnhaun profiilin ja yritykset voivat selata ilmaiseksi työnhakijoita. NYT useat yritykset ovat kertoneet meille, että he etsivät sekä kaikenlaisia b2b-, b2c -myyjiä eri aloille eri rooleihin että myös mm. puhelinmyyjä buukkaajia/ajanvaraajia!

Tutustu Työvoima.fi:n täällä: www.tyovoima.fi. Ja luo oma työnhaun profiilisi Työvoima.fi:n: https://tyovoima.fi/wp/tietosuoja/.
Töitä on tarjolla! 😊

Miten työnhakija näkyy Työvoima.fi:ssä? Tutustu muihin työnhakijoihin täällä: https://tyovoima.fi/wp/tyonantaja-formi/index.php.

VINKKI: Profiiliteksti kuntoon! Profiiliteksti on se teksti, jonka yritys näkee Työvoima.fi:stä. Siksi onkin tärkeää, että tekstistä näkyy heti TYÖYDINOSAAMINEN. Mitä selkeämmin ja tarkemmin se on kerrottu, sitä helpommin työnhakija saa työtä. Huom! Tekstiin EI saa laittaa nimeä, ikää, sukupuolta tai kansallisuutta. Pidetään Työvoima.fi tasa-arvoisena kaikille. 😊

Pyrimme auttamaan työnhakijoita myös profiilitekstin kanssa. Loimme lyhyen ohjeen profiilitekstistä tänne: https://tyovoima.fi/wp/profiiliteksti/.

Luo nyt oma työnhaun profiilisi ja anna yrityksen olla yhteydessä sinuun!

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 21.9.2022
Ilmoittajan verkkosivut: http://www.tyovoima.fi
Yhteystiedot: Tarja Miettinen, 044-7664141, tarja.miettinen@jobinno.fi