ERP Helpdesk -työntekijä | SeAMK

ERP Helpdesk -työntekijä

Julkaistu 15.5.2019, Haku päättyy 31.5.2019

Haemme ammattikorkeakouluopiskelijaa, joka olisi kiinnostunut tulemaan meille ainakin osaksi kesää kokoaikaiseksi työntekijäksi. Mieli pysyy virkeänä kun jonkun verran ehtii lomailemaankin. Tavoitteemme olisi, että olisit kiinnostunut jäämään meille osa-aikaiseksi työntekijäksi opiskeluiden ohessa.

VB Professional Services Oy on uusi yhtiö, joka kasvaa kovaa vauhtia. Meillä on tällä hetkellä työntekijöitä Seinäjoella, Tampereella ja Helsingissä. Haemme uutta helpdesk työntekijää palvelemaan asiakkaitamme ja asiakkaidemme tarpeita. Autamme asiakkaitamme heidän mahdollisissa ongelmissaan heidän ERP ohjelmistonsa kanssa. Asiakkaamme käyttävät Visma Business ohjelmistoa sekä muita Visma Softwaren valmistamia ohjelmistoja. Hoidamme keskitetysti kaikkien Suomessa olevien Visma Business asiakkaiden tuen.

Olemme valmistautuneet kouluttamaan kaiken tarpeellisen ohjelmistoista ja käyttötuesta. Emme ole hakemassa pitkää työkokemusta vaan ennemminkin sopivaa henkilöä. Helpdeskin kautta on helppo edetä uralla yritysohjelmistojen parissa ja tavoitteemme onkin, että saamme kasvatettua tulevaisuuteen uuden asiantuntijan.

Haku on voimassa 31.05.2019 saakka tai kunnes onnistumme täyttämään paikan.

Vaatimukset
- Hyvä englannin kielen taito. Osa käytettävistä ohjelmistoista ovat englannin kielisiä.
- Hyvä Windows 10 osaaminen. Asiakkaidemme ympäristöt ovat Windows ympäristöjä.
- Yritysten toiminnan ymmärtäminen. Asiakkaamme ovat melkein kaikki yrityksiä.
- Iloinen mieli, asiakaspalveluhenkisyys ja halu oppia uutta

Edut
- Jonkun yritysten toiminnanohjausohjelmiston (ERP) osaaminen. Emme odota, että juuri meidän asiakkaidemme ohjelmistoja osattaisiin ennakkoon, mutta uusien ohjelmistojen opetttaminen on helpompaa, kun jotain ohjelmistoa tuntee ennakkoon.
- Office ohjelmistojen osaaminen
- Hyvät kirjalliset taidot. Työhön liittyy mukaan tehtyjen töiden dokumentointia sekä ohjeitten luomista asiakkaille

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Haku päättyy: 31.5.2019
Yhteystiedot: Heli From, 040 630 7978, hallinto@taikait.fi