Hepacon: Sähkösuunnittelija | SeAMK

Hepacon: Sähkösuunnittelija

Julkaistu 2.4.2020, Haku päättyy 15.4.2020

Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut - joitakin vuosia työelämässä
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Sijainti: Malminkaari 23 A, 00700 Helsinki
Haku-DL: 15.4.2020

Hepacon on yksi Suomen suurimmista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä. Asiantuntijamme palvelevat kaikilla talotekniikan osa-alueilla kiinteistön koko elinkaaren ajan. Olemme keskittyneet vaativiin julkisen, teollisuuden sekä asuinrakentamisen uudisrakennus- ja peruskorjauskohteisiin. Hepaconilla työskentelee yli 60 talonrakennusalan suunnittelun ja konsultoinnin ammattilaista. Toimipisteet sijaitsevat sekä Helsingissä Malmilla että Oulussa.

Hepacon etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin kehittymishaluista sähkösuunnittelijaa! Tässä roolissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisissa suunnittelijan tehtävissä niin uudis- ja korjausrakentamisen kuin erilaisten muutostöidenkin parissa. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet laaja-alaiselle asiantuntijuuden kasvattamiselle, sillä pääset toimimaan tasaisesti kaikilla sähkösuunnittelun osa-alueilla. Hepacon on alansa suurimpia toimijoita Suomessa, joten olet osana mielenkiintoisia ja näkyviä projekteja, kuten suuria peruskorjaushankkeita sekä liikekeskus- ja toimistosaneerauksia, unohtamatta asuntotuotantoa ja teollisuuslaitoksia. Itse suunnittelutyön lisäksi pääset nopeasti myös työmaille. Työskentelet projekteissa osana tiimiä, joissa roolisi asettuu kokemustasosi mukaan. Suunnittelun työvälineenä toimii MagiCAD. Roolia voidaan muokata osaamisesi perusteella ja se voi toimia myös seuraavana askeleena urallesi. Kokeneena suunnittelijana voit siis esimerkiksi saada vetovastuuta projekteissa ja roolisi voi muokkautua kohti projekti-insinöörin tehtävänkuvaa.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on tarkka työte sekä motivoitunut ja vastuuta pelkäämätön asenne. Toivomme myös, että sinulta löytyy halua kehittää osaamistasi ja työskennellä asiakasrajapinnassa. Sinulla on valmistunut sähkötekniikan tutkinto sekä jo joitakin vuosia kokemusta sähkösuunnittelun parista, jotta pystyt tekemään suunnittelun perustyötä itsenäisesti.

Hakijalta odotetaan:
- Sähkötekniikan amk- tai yliopistotutkintoa
- Joitakin vuosia työkokemusta sähkösuunnittelun parista
- Oppimishaluista asennetta
- Vahvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi kokemus työmailta esimerkiksi sähköasentajan roolissa

Tarjoamme sinulle:
- Aidosti monipuolisen suunnittelijan roolin, jossa saat vastuuta ja kehittymisesi ei lukkiudu yhteen osa-alueeseen
- Nuorekkaan organisaation, joka tukee sinua asiantuntijuutesi kehittämisessä
- Mahdollisuuden työskennellä suurten ja näkyvien hankkeiden parissa. Sähkösuunnittelun referenssejämme ovat esimerkiksi CityCenter, Ateneum ja McDonald’s-ravintoloiden konseptisuunnittelu
- Erinomaiset edut aina viikoittaisesta hierojasta laajaan vapaa-ajan tapaturmavakuutukseen

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 15.4. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/hepacon-sahkosuunnittelija-4-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Hepaconista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.hepacon.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme Hepaconin palvelukseen.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 15.4.2020
Ilmoittajan verkkosivut: https://atalent.fi/open-position/sahkosuunnittelija-11
Yhteystiedot: Lisa Jokinen / aTalent Recruiting, 0505991835, lisa.jokinen@atalent.fi