Instrumenttisuunnittelija Outotecille | SeAMK

Instrumenttisuunnittelija Outotecille

Julkaistu 25.3.2020, Haku päättyy 25.4.2020

Etsimme alasta innostunutta ja oppimishaluista instrumenttisuunnittelijaa Outotecille! Tehtävä sopii hyvin uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörille tai diplomi-insinöörille. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä mukaan aloittamaan urasi mielenkiintoisten projektien parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä.

Kuvaus
Instrumenttisuunnittelijana työskentelet erilaisten projektien parissa, lyhyemmistä muutaman kuukauden projekteista pidempiin toteutusprojekteihin. Pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä projektien pääsuunnittelijan kanssa, mikä tarjoaa loistavan tilaisuuden kehittyä kokeneemman ammattilaisen siipien suojissa. Olet mukana tuotteen koko elinkaaressa, sen suunnittelusta käyttöönottoon.

Tarjoamme
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä
Instrumenttisuunnittelijana päävastuusi on PI-kaavioiden työstäminen uudella siihen integroidulla työkalulla, mutta tehtävässä tarvitset myös perustietoja prosessilaitoksen ohjauksesta sekä käytännön ymmärrystä laitosten instrumentoinnista.

Etsimällämme henkilöllä on
Ideaalihakijamme on uransa alkuvaiheessa oleva insinööri (AMK tai DI), jolla on mielellään jo hieman aiempaa käytännön kokemusta prosessi-instrumentoinnin suunnittelusta. Lisäksi sinulla tulee olla perusasioiden ymmärrystä PI-kaavioista. Instrumentointikokemuksen lisäksi sinulla on palava kiinnostus alaa kohtaan sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen työote. Työtä tehdään uudella integroidulla Aveva-työkalulla, jonka oppimiseen tarvitset intoa oppia uutta sekä kykyä omaksua uusia työkaluja. Lisäksi sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi.

Muuta tietoa
Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: 6kk, jatko tämän jälkeen voi olla mahdollinen

Sijainti: Matinkylä, Espoo

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 25.4.2020
Yhteystiedot: Annina Ruokola, +358 106 805 600, krn01@academicwork.fi