Joustavat sosiaali- ja terveysalan kesätyöt | SeAMK.fi

Joustavat sosiaali- ja terveysalan kesätyöt

Julkaistu 25.5.2023, Haku päättyy 31.8.2023

Hei sosiaali- ja terveysalan opiskelija! Kiinnostaisiko sinua joustava kesätyö, jota voit tehdä helposti opintojen ohella? Sarastia Rekry tarjoaa monipuolisesti keikkatyömahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaan alueella lähihoitaja- & sairaanhoitajaopiskelijoille. Kauttamme voit keikkailla ikääntyneiden asumispalveluissa sekä kotihoidossa. Kaikki keikkayksiköt ja paikkakunnat näet verkkosivuiltamme: https://www.sarastiarekry.fi/tyontekijalle/tyoyksikot/. Palkan maksamme 1-12 päivän sijaisuuksista joka perjantai!

Kauttamme keikkaillessa voit itse päättää missä, milloin ja miten paljon teet töitä! Keikkailu sopiikin siksi loistavasti opintojen oheen, sillä voit suunnitella työkalenterisi täysin opintojesi ehdoilla. Keikkaillessa pääset myös kätevästi tutustumaan eri toimialoihin ja yksiköihin sekä kartuttamaan kokemusta työelämästä.

Sarastia Rekryn keikkalaiseksi pääset sujuvasti ja nopeasti. Osallistu keikkainfoon tai katso infon tallenne ja täytä rekisteröitymislomake verkkosivuillamme www.sarastiarekry.fi. Ilmoitamme sinulle tämän jälkeen, jos on tarvetta varata aika pikahaastatteluun. Haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan - ensimmäisen keikan voit varata vaikka jo haastattelussa!

Tervetuloa keikalle! :)

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Haku päättyy: 31.8.2023
Ilmoittajan verkkosivut: https://www.sarastiarekry.fi/
Yhteystiedot: Jenny Hirvonen, + 358 4578 8178 98, viestinta@sarastiarekry.fi

5e0782f4-sare-yleisesite-2023-a5-cmyk.pdf