Junior Full Stack Developer | SeAMK

Junior Full Stack Developer

Julkaistu 23.6.2020, Haku päättyy 30.6.2020

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan neuvoteltavissa
Sijainti: Hiomotie 3, 00380 Helsinki
Haku-DL: 30.06.2020

Funidata Oy on perustettu tammikuussa 2016 neljän yliopiston yhteisen OTM-hankkeen (opintohallinnon tietojärjestelmän modernisointi) pohjalta. Funidata tarjoaa jatkuvasti kehittyvän opiskelun ja opetuksen ydinjärjestelmän – tuttavallisemmin Sisun (https://www.youtube.com/watch?v=4Z6mMwdliYA) – SaaS- ja asiantuntijapalveluna. Opintohallinto voi kuulostaa byrokraattiselta, kuivalta tai jäykältä, mutta Funidataan nämä adjektiivit eivät päde. Funidatan työntekijät suhtautuvat työhönsä vakavasti ja työskentelevät sisukkaasti erilaisia näkökulmia arvostaen viljellen samalla räiskyvää toimistohuumoria: ”…ilman kirosanoja ei Sisua tehdä päivääkään. Eipä kyllä toisaalta ilman naurunremakkaakaan.” Funidata on vuosien saatossa kasvanut aina viidestä hengestä yli 30 hengen perheeksi. Perheeseen kuuluu omien työntekijöiden lisäksi yhteistyökumppani Nitorin konsultit, jotka osallistuvat järjestelmän kehitystyöhön. Suurperhettä yhdistää rohkeus, avoimuus, ihmiskeskeisyys ja positiivisuus.

Funidata on perhe. He kasvavat yhdessä. Oletko valmis uusiin haasteisiin? Lue lisää tulevasta perheestäsi täältä: https://funidata.fi/tutustumeihin/ ja heidän uratarinoista täältä: https://funidata.fi/career/uratarina-1-tiia/ ja täältä: https://funidata.fi/career/uratarina-2-irina/

Etsimme nyt osaksi Funidatan ketterää kehitystiimiä sisukasta Junior Full Stack Developeria rakentamaan, kehittämään sekä ylläpitämään opintohallinnon Sisu-järjestelmää. Sisu muodostaa opiskelun palvelukokonaisuuden: se ei ole pelkästään opintohallinnon tietojärjestelmä, vaan se on jo yli 60 000 loppukäyttäjää tavoittava opetuksen ja opiskelun digitaalinen kivijalka, joka vastaa kasvaviin laatuvaatimuksiin ja teknologian kehittymiseen. Elinkaariajattelu ja laadukkuus ovat Funidatan kehitysperiaatteiden kulmakiviä, ja tässä mittavassa järjestelmähankkeessa työtehtäväsi koostuvatkin järjestelmän ja sen eri osa-kokonaisuuksien ketterästä kehittämisestä unohtamatta tietoturvaa, suorituskykyä ja käytettävyyttä. Ohjelmoijana työsi pääpaino on ensi alkuun avoimen yliopiston osa-kokonaisuuden toiminnallisuuksien suunnittelussa sekä JavaScript- ja Java-ohjelmoinnissa REST-rajapintoja hyödyntäen. Tämän lisäksi sinulle tulevat myös tutuksi mm. PostgreSQL-tietokanta ja Angular- ja Spring-sovellusalustat.

Ohjelmointiosaaminen ja ennen kaikkea into opintojen, harrastusten ja/tai työn kautta on perusedellytys ohjelmoijan roolissa. Teknisen osaamisen lisäksi itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön sekä ennakkoluuloton ja sisukas asenne ratkaisevat: ohjelmointi ei ole aina nopeaa saati suoraviivaista, ja kehityspolku on usein täynnä ahaa-elämyksiä, huolen huokauksia, paniikin poikasia ja euforisia onnistumisia. Roolissa menestymistä tukevat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Emme odota sinun olevan vielä ohjelmoinnin asiantuntija – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – meille riittää, että palat halusta oppia uutta kokeneempien ohjelmoijien avustamana. Tehtävä sopii hyvin myös loppuvaiheen opiskelijoille työaikojen ollessa tarvittaessa sovitettavissa opintojen oheen (väh. 30h/vko), minkä lisäksi Funidata tarjoaa mahdollisuuden tehdä lopputyön!

Sinulta odotamme:
- Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. tietotekniikka, matematiikka)
- Soveltuvaa ohjelmointiosaamista harrastusten, opintojen ja/tai aiemman työkokemuksen kautta
- Sisukasta työotetta ja halua kehittyä
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksesi katsomme:
- Angular-osaaminen sekä kiinnostus kehittää omaa osaamista myös front end -teknologioiden parissa
- Aikaisempi kokemus erilaisista kehityshankkeista ja ymmärrys ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä

Funidata tarjoaa sinulle seuraavaa ja paljon, paljon muuta:
- Ainutlaatuisen mahdollisuuden niin kehittyä kuin myös kehittää
- Kokeneet ja hyvällä huumorintajulla höystetyt työkaverit – aina korkeakoulumaailman asiantuntijoista teknisiin projektiammattilaisiin – jotka suhtautuvat työhönsä vakavasti
- Matalan hierarkian työyhteisön, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on ”…a must”
- Tilaisuuden päästä näkemään kansallisesti merkittävän sekä ison järjestelmähankkeen toteutus- ja kehitysprosessin käytännössä
- Pienen, mutta voimakkaasti kasvavan yrityksen joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut

Sinustako funidatalainen? Mikäli olet etsimämme sisukas Junior Full Stack Developer, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa sekä mahdollinen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms.) viimeistään 30.06.2020 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/funidata-oy-junior-full-stack-developer-6-2020. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt.

Lue lisää Funidatasta (https://funidata.fi/) sekä siitä, miksi ”Sisu…perkele!” vetää puoleensa ja miksi ”Konsultti on kiva kaveri”, Sisu Corner -blogista (https://funidata.fi/blogi/#). Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö ja tiiminvetäjä Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) ke 18.6. ja ti 21.6.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Funidatan palvelukseen.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 30.6.2020
Ilmoittajan verkkosivut: https://funidata.fi/
Yhteystiedot: Mikaela Johansson / aTalent Recruiting, +358 50 351 2400, mikaela.johansson@atalent.fi