Kiväärituotannon menetelmäsuunnittelija | SeAMK

Kiväärituotannon menetelmäsuunnittelija

Julkaistu 2.12.2019, Haku päättyy 4.12.2019

https://atalent.fi/open-position/kivaarituotannon-menetelmasuunnittelija

Tyyppi: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Ilveskatu 2, 11100 Riihimäki
Haku-DL: 4.12.2019

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 95 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 300 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Tukholmassa ja Torontossa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Sako etsii nyt innovatiiviseen joukkoonsa kiväärituotannon menetelmäsuunnittelijaa. Tässä tehtävässä toimit käytännönläheisissä suunnittelun tehtävissä kivääritehtaan menetelmien, työvaiheiden ja työkalujen parissa. Sinulla ja kollegoillasi on siis keskeinen rooli sen varmistamisessa, että prosessit koneineen mahdollistavat sujuvan sarjatuotannon. Vastaat työstökoneiden ohjelmoinnista, tuotantokoneiden ja tuotteiden ylösajamisesta ja siitä, että käyttäjät saavat tarvitsemansa ohjeet ja koulutuksen. Tartut aktiivisesti toimeen myös mahdollisten ongelmien ilmetessä. Lisäksi olet mukana investointiprojekteissa kartoittamassa vaihtoehtoja eri valmistusmenetelmille. Roolissasi on siis myös selvä kehitystyön fokus Sakon kasvaessa ja investoidessa voimakkaasti.

Tehtävä sopii henkilölle, joka innostuu nopeatempoisesta ongelmien ratkomisesta ja osaa priorisoida työtehtäviään. Haluat saada aikaan laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja helpoimman tien löytämisen sijaan. Hyvät yhteistyötaidot ja kiinnostus tehdä tiimityötä ovat tärkeitä, sillä työskentelet läheisessä yhteistyössä esimerkiksi tuotannon, kunnossapidon, toimittajien ja tuotekehityksen kanssa. Sinulla on myös kärsivällisyyttä tarjota opastusta ja tukea muille. Vaikka kyseessä on suunnittelijan rooli, omaat käytännönläheisen ja toimeen tarttuvan otteen etkä viihdy ainoastaan tietokoneen äärellä. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Hakijalta odotetaan:
- Insinöörin (esim. konetekniikka tai valmistustekniikka) tai koneistajan tutkintoa
- Osaamista suunnitteluohjelmista, kuten Vertex tai Solidworks
- Käytännön osaamista koneistamisesta
- Kokemusta mekaanisten koneistuskiinnittimien ja työlaitteiden sekä lastuavien työkalujen suunnittelusta
- Robotti- ja automaatiotuntemusta
- FMS-järjestelmien tuntemusta
- NC/CAM-ohjelmoinnin kokemusta
- Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Sarjatuotannon kokemus

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden päästä työskentelemään globaalin, laadustaan tunnetun premium-brändin parissa
- Vahvan kasvun ympäristön, jossa investoidaan laadukkaimpiin koneisiin ja menetelmiin
- Aidosti monialaisen tehtävän kuvan, jossa toimit useiden sidosryhmien kanssa ja myös kansainvälisessä ympäristössä
- Työyhteisön, jossa työskennellään intohimolla ja voidaan olla ylpeitä omasta teknisestä osaamisesta
- Pitkän, 100 vuoden historian omaavan perheomisteisen organisaation, jossa johtamiskulttuuri on pitkäjänteinen, ja innovatiivisuus ja ketteryys näkyvät arjessa

Mikäli tämä tehtävä ja Sako yrityksenä herättivät kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi sekä CV:si viimeistään 14.12. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sako-kivaarituotannon-menetelmasuunnittelija-11-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Sakosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sako.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sakon palvelukseen.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 4.12.2019
Yhteystiedot: Lisa Jokinen / aTalent Recruiting, 0505991835, lisa.jokinen@atalent.fi