Kyrötekniikka: Putkistosuunnittelija | SeAMK.fi

Kyrötekniikka: Putkistosuunnittelija

Julkaistu 17.3.2023, Haku päättyy 23.3.2023

Lämpökeskusjärjestelmiin erikoistunut Kyrötekniikka etsii nyt oma-aloitteista ja kokenutta putkistosuunnittelijaa monipuoliseen ja mielenkiintoiseen rooliin Kyröön!

Työsi koostuu asiakkaiden lämpökeskusjärjestelmäprojektien putkistosuunnittelusta sekä toteutusvaiheessa olevien projektien työnjohdollisista tehtävistä. Sinulla on merkittävä rooli asiakasprojekteissa ja vastaat putkistosuunnittelusta kokonaisuudessaan aina mallinnuksesta ja valmistuskuvien tekemisestä tarvittavien komponenttien valintaan ja tilaamiseen asti huolehtien myös projektien asianmukaisesta dokumentoinnista.

Tulet osaksi kuuden hengen organisaatiota mutta työskentelet roolissasi itsenäisesti. Etsimmekin henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta putkistosuunnittelusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelet eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia työnjohdollisessa roolissa.

Tehtävään sisältyy jonkin verran työmaakäyntejä asiakkaiden luona, joten odotamme sinulta matkustusvalmiutta erityisesti Etelä-Suomen ja Pohjanmaan alueella. Projektin vaiheesta riippuen tehtävässä on mahdollista tehdä myös ajoittain etätyötä, mutta arvostamme mahdollisuutta työskennellä Kyrön toimipisteellä tiedonkulun varmistamiseksi.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa koulutustaustaa, esim. AMK-insinööri tai teknikko (lvi-, kone- tai energiatekniikka)
- Vähintään muutaman vuoden työkokemusta putkistosuunittelusta
- SolidWorks-osaamista sekä kokemusta SolidWorks Routingista
- Oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, joka toimii biolämpöjärjestelmien valmistamisen edelläkävijänä ja on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan
- Vastuullisen ja itsenäisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaan sekä yrityksen toimintaan
- Monipuolisen ja teknisesti haastavan työn ekologisen ja vihreän teknologian parissa, johon pääset jättämään oman kädenjälkesi
- Mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin projekteihin toteuttamaan lämpökeskusjärjestelmiä moninaisiin ympäristöihin ja kehittämään omaa osaamistasi
- Tiiviin työyhteisön

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23.3.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Kyrötekniikasta voit lukea lisää osoitteessa: www.kyrotekniikka.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sara Juutinen (+358 44 302 3518, sara.juutinen(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Kyrötekniikan palvelukseen.

Yritysesittely:
Kyrötekniikka Oy on suunnitellut ja valmistanut kiinteän polttoaineen lämpökeskusjärjestelmiä vuodesta 1998 alkaen. Yli 20 vuoden aikana kertynyt kokemus ja ammattitaito takaavat lopputuloksen, jonka osatekijät ovat oikein mitoitettuja sekä suunniteltuja, komponentit ovat käytännössä hyviksi havaittuja ja laadukkaita. Kyrötekniikkaa toimii ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti vastuullisesti. Vastuullisen toiminnan kulmakiviä ovat kestävä kehitys, ympäristövaikutusten vähentäminen sekä vuorovaikutus ja tiivis yhteistyö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 23.3.2023
Yhteystiedot: Sara Juutinen / aTalent, +358 44 302 3518, sara.juutinen@atalent.fi