Lähihoitaja keikkatyöhön turva-apuun | SeAMK.fi

Lähihoitaja keikkatyöhön turva-apuun

Julkaistu 14.9.2023, Haku päättyy 31.10.2023

Haemme turva-auttajia keikkatyöhön Seinäjoen alueelle. Meillä ymmärretään hoitotyön tekijöitä.

Olemme saaneet kiitosta työntekijöiltämme erityisesti hyvästä työporukasta ja elämään sopivasta työvuorosuunnittelusta. Me 9Livesilla kehitämme ja kehitymme yhdessä, joten mukaan sopii jokainen kokemuksen määrästä riippumatta. Valtakunnallisena toimijana tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet edetä tai siirtyä sisäisesti myös toimipaikkojen välillä. Meillä kaikilla on ammattina ihminen.

Millaista työ meillä on?
Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme inhimillisesti ja ammattitaitoisesti. Meillä on hauskaa töissä ja tukena on luotettava tiimi. Panostamme päivittäisen arjen sujuvuuteen toisiamme tukien ja auttaen. Toimistomme sijaitsee Seinäjoen Pohjassa, josta siirrytään autoillamme asiakaskäynneille Seinäjoen alueelle.

Turva-auttajan työssä vastataan asiakkaiden hälytyksiin, arvioidaan asiakkaan vointi sekä hoidon tarve kotona sekä toimitaan voinnin mukaisesti. Pääsääntöisesti tehtävät ovat kiireettömiä sekä lääkkeettömiä. Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G20. Tuntipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 13,92–15,05 € tunnissa.

Esimerkkejä työsuhde-eduistamme:
- Lounasetu ja ilmainen kahvi toimipisteillämme
- Hieronta-, liikunta- ja kulttuuriedut kätevästi mobiilissa
- Yhteisöllisyyttä luovat tapahtumat ja osaamista vahvistavat koulutukset
- Yhteistyökumppaniemme alennukset mm. hierontaan ja liikuntaan

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Olethan yhteydessä, jos sinulla on lähihoitajan tutkinto ja Valvira-rekisteröinti, ajokortti ja tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Haastattelemme jo hakuaikana, joten hae heti!

Mietityttääkö jokin? Tiimin esihenkilö Hanna Lyly kertoo työstä lisää puhelimitse 044 749 6534 tai hanna.lyly@9lives.fi. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana rekrysivullamme, Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Haku päättyy: 31.10.2023
Yhteystiedot: Hanna Lyly, 044 749 6534, hanna.lyly@9lives.fi