Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija kotihoitoon keikkatyöhön | SeAMK.fi

Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija kotihoitoon keikkatyöhön

Julkaistu 14.9.2023, Haku päättyy 31.12.2023

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia tai alan opiskelijoita keikkatyöhön Seinäjoen kotihoidon tiimiimme. Meillä ymmärretään hoitotyön tekijöitä.

Olemme saaneet kiitosta työntekijöiltämme erityisesti hyvästä työporukasta ja elämään sopivasta työvuorosuunnittelusta. Me 9Livesilla kehitämme ja kehitymme yhdessä, joten mukaan sopii jokainen kokemuksen määrästä riippumatta. Valtakunnallisena toimijana tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet edetä tai siirtyä sisäisesti myös toimipaikkojen välillä. Meillä kaikilla on ammattina ihminen.

Millaista työ meillä on?
Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme inhimillisesti ja ammattitaitoisesti. Meillä on hauskaa töissä ja tukena on luotettava tiimi. Panostamme päivittäisen arjen sujuvuuteen toisiamme tukien ja auttaen. Toimistomme sijaitsee Seinäjoen Pohjassa, josta siirrytään autoillamme asiakaskäynneille Seinäjoen alueelle.

Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu hoito ja huolenpito kuntouttavalla työotteella, lääkehoito, seuranta ja palvelutarpeen arviointi. Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G20. Tuntipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 13,92–15,05 € tunnissa.

Esimerkkejä työsuhde-eduistamme:
- Lounasetu ja ilmainen kahvi toimipisteillämme
- Hieronta-, liikunta- ja kulttuuriedut kätevästi mobiilissa
- Yhteisöllisyyttä luovat tapahtumat ja osaamista vahvistavat koulutukset
- Yhteistyökumppaniemme alennukset mm. hierontaan ja liikuntaan

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Olethan yhteydessä, jos sinulla on lähihoitajan tutkinto ja Valvira-rekisteröinti (tai vähintään 90 op), ajokortti, tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja lääkeluvat (voit suorittaa ne myös meillä). Haastattelemme jo hakuaikana, joten hae heti!

Mietityttääkö jokin? Tiimin esihenkilö Kaisa Tallgren kertoo työstä lisää puhelimitse 050 472 9823 tai kaisa.tallgren@9lives.fi. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana rekrysivullamme, Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Haku päättyy: 31.12.2023
Ilmoittajan verkkosivut: https://tyopaikat.9lives.fi/jobs/851217-lahihoitaja-seinajoen-kotihoitoon-keikkatyohon
Yhteystiedot: Kaisa Tallgren, 050 472 9823, kaisa.tallgren@9lives.fi