Lähihoitaja | SeAMK

Lähihoitaja

Julkaistu 21.5.2019, Haku päättyy 27.5.2019

Etsimme lähihoitajaa ja vahvistusta kotihoidon tiimiimme Jyllin Kodille!

Etsimämme henkilön sydän sykkii vanhustyölle, ja hän toteuttaa kotihoitoa sekä yhteisökodin asukkaiden hoitoa yksilöllisen palvelusuunnitelman mukaisesti. Hoitaja osallistuu myös asiakkaiden palvelusuunnitelmien laadintaan ja toimintajärjestelmän kehittämiseen yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Työ on kaksivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja valmiutta käyttää omaa autoa työssä. Lisäksi valinnassa eduksi ovat kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä aikaisempi kokemus vanhustyöstä.

Lupaamme sinulle ammatillisen pääoman kasvua sekä työn iloa mukavassa työyhteisössä! Työsuhde on määräaikainen vuoden ajaksi, ja sisältää mahdollisuuden jatkaa sen jälkeen. Edellytämme asiakastyössä työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Vapaamuotoisen hakemuksen kuvan ja CV:n kera voit lähettää 27.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.koskela@jyllinkodit.fi otsikolla ”kotihoidon ammattilainen”.

Lisätiedot:
Kehitys- ja koulutussuunnittelija Niina Koskela
niina.koskela@jyllinkodit.fi
puh. (03) 4590 4624

Jyllin Kodit, Jyllinkatu 3, Ikaalinen
www.jyllinkodit.fi
www.facebook.com/jyllinkodit
www.instagram.com/jyllinkodit

Jyllin Kodit on Ikaalisten keskustassa sijaitseva seniorien asumis- ja palvelukeskus. Olemme toimineet vanhuuden hyväksi jo vuodesta 1965 lähimmäisvastuun periaatteita noudattaen.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 27.5.2019
Ilmoittajan verkkosivut: http://www.jyllinkodit.fi/ajankohtaista/vahvistuskotihoidontiimiin
Yhteystiedot: Niina Koskela, 03 4590 4624, niina.koskela@jyllinkodit.fi