Rakennusalan toimihenkilötehtäviä vastavalmistuville! | SeAMK

Rakennusalan toimihenkilötehtäviä vastavalmistuville!

Julkaistu 21.5.2019, Haku päättyy 31.5.2019

Meillä olisi pääkaupunkiseudulla vapaana muutamia paikkoja opintojen loppusuoralla oleville opiskelijoille!

- Kiinteistöinsinööri – Kiinteistö Tahkola Oy:
Työnkuva: Kiinteistöinsinöörinä sinulla on vastuullasi taloyhtiöitä, jotka ovat sekä asuin- että liikekiinteistöjä. Valmistelet asiat taloyhtiöiden hallitustyöskentelyä ja päätöksentekoa varten sekä huolehdit niiden toimeenpanosta. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, perehdytämme sinut tehtävään ja työnkuva räätälöidään osaamisesi mukaan. Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

- Työnjohtaja hotelli- ja ravintolarakentamiseen:
Rekrytoimme vakavaraiselle ja kotimaiselle asiakkaallemme työnjohtajaa. Yritys on erikoistunut hotelli-, ravintola- ja toimistorakentamiseen. Toimistot sijaitsevat Lauttasaaressa ja Turussa. Tehtävä soveltuu hyvin uransa alussa olevalle Rakennusmestarille/-insinöörille. Yksin ei tarvitse toimia, tukena on hyvä tiimi. Työnkuvaasi kuuluu työnjohto, hankinnat, asiakaskäynnit ja mahdollisuuksien mukaan osallistuminen tarjouslaskentaan. Työntekijöille tarjotaan mm. liikuntasetelit. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

- Työnjohtaja korjausrakentamiseen – Rytmi Rakennus Oy:
Rytmi Rakennus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusliike. Haemme nyt Työnjohtajaa toteuttamaan itsenäisesti noin 50 000- 1 M€ kokoisia korjaushankkeita. Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on jo jonkin verran työnjohdon osaamista sekä halu ottaa vastuuta, työnkuvaa on mahdollista muokata. Pääset halutessasi tekemään itsekin tarjouksia saatujen tarjouspyyntöjen pohjalta. Osallistut urakkaneuvotteluihin tilaajan kanssa ja neuvottelet urakoitsijoiden kanssa työmaan toteutuksesta. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Hakemuksen voit laittaa suoraan seuraaviin sähköposteihin, annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse: Sonja Vainio (sonja.vainio@varvaamo.fi, 040 508 5162) ja Juho Palosaari (juho.palosaari@varvaamo.fi, 050 514 9958).

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 31.5.2019
Yhteystiedot: Juho Palosaari, 0505149958, juho.palosaari@varvaamo.fi