Sairaanhoitaja, Hoivakoti Ilkka | SeAMK

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Ilkka

Julkaistu 25.5.2020, Haku päättyy 8.6.2020

Oletko sinä etsimämme ystävällinen ja lämminhenkinen sairaanhoitaja? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Ilkkaan sairaanhoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen osaksi työyhteisöä, missä "yritetähän hyvää, mutta priimaa pukkaa tulemahan".

Hoivakoti Ilkka on ikäihmisten hoivayksikkö Ilmajoen keskustan tuntumassa maaseudun rauhassa. Hoivakotimme tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 31 asukkaalle. Kodinomaisuus ja käsin kosketeltava lämminhenkisyys tekevät talostamme mielekkään asukkaille ja henkilökunnalle.

Ilkassa pääset tekemään monipuolisesti sairaanhoidollisia tehtäviä, sekä tarjoamaan parasta mahdollista hoivaa ja huolenpitoa asukkaillemme. Työn yksi parhaista puolista on yhteistyö työkavereiden, asukkaiden ja omaisten kanssa. Tämän vuoksi toivomme, että sinulta löytyy ystävällisyyttä ja lämminhenkisyyttä päivittäisiin kohtaamisiin. Työ painottuu arkiaamuihin ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulta edellytämme sairaanhoitajan pätevyyden lisäksi hygieniapassia, ensiaputaitoja sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Sinulla on ajantasainen lääkehoidon koulutus sekä mahdollisesti aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa toimimisesta.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 8.6.2020, käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Minna Pentinmäki, 050-4114834, minna.pentinmaki@esperi.fi.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 8.6.2020
Ilmoittajan verkkosivut: https://www.esperi.fi/hoivakodit-ikaihmisille/esperi-hoivakoti-ilkka-ilmajoki
Yhteystiedot: Minna Pentinmäki, 050-4114834, minna.pentinmaki@esperi.fi