Sairaanhoitajan sijaisuudet, kesäajalla | SeAMK

Sairaanhoitajan sijaisuudet, kesäajalla

Julkaistu 8.4.2022, Haku päättyy 31.8.2022

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää. Toimipisteitämme ovat Tays Keskussairaalan, Tays Hatanpään, Tays Valkeakosken, Tays Sastamalan ja Tays Pitkäniemen sairaalat.

Haemme sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin kesän ajalle 1.5. - 30.9.2022.

Tutustu Sijaisuudet-sivulla olevaan listaan osoitteessa https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin/Avoimet_tyopaikat/Sijaisuudet.
Päivitämme sinne ajantasaista tietoa avoimista sijaisuuksista eri yksiköissämme koko kesän ajan. Voit olla suoraan yhteydessä lisätietoja antaviin henkilöihin, joiden yhteystiedot löydät yksikkötietojen yhteydestä.

Sijaisuudet ovat ensisijaisesti tutkinnon suorittaneille ja keväällä 2022 valmistuville. Opiskelijoille suunnatut sijaisuudet on tarkoitettu sairaanhoitaja-, ensihoitaja-, röntgenhoitaja-, terveydenhoitaja- tai kätilöopiskelijoille, jotka ovat suorittaneet 140 op ennen sijaisuuden alkua. Jos olet opiskelija, varauduthan toimittamaan oppilaitoksen sähköisesti allekirjoitetun opintosuoritusotteen, josta selviää opintopisteesi ja opinto-oikeuden kesto.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja sekä 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työehtosopimus on SOTE-sopimus, ja koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta tai enintään 6 kk.

Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tutustu työntekijätarinoihimme osoitteessa https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Tarinoita_Taysista/Sisalto/Taalla_tehdaan_eika_meinata(148683)

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 31.8.2022
Ilmoittajan verkkosivut: https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin/Avoimet_tyopaikat/Kesaksi_toihin
Yhteystiedot: Tuire Suhonen, 050 353 7775, rekry@pshp.fi