Sales Specialist (SaaS-ratkaisut toiminnanohjaukseen) | SeAMK

Sales Specialist (SaaS-ratkaisut toiminnanohjaukseen)

Julkaistu 15.5.2019, Haku päättyy 30.5.2019

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe / valmistunut
Työaika: Kokoaikainen 38h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Sijainti: Keskuskatu 3, Helsinki / Valtakatu 51, Lappeenranta
Haku-DL: to 30.5.2019

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visma on noteerattu myös Great Place to Work® -sertifioinnilla. Kurkkaa urasivumme: https://www.visma.fi/ura/ ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.

Visma Solutions etsii voimakasta kasvuaan vauhdittamaan Sales Specialistia osaksi Professional Service Automation (PSA) -myyntitiimiä! PSA:n ValueFrame ja Severa ovat markkinoiden johtavia ratkaisuja asiantuntijatyön toiminnanohjaukseen ja projektinhallintaan, joita pääset tässä roolissa myymään pienille ja keskisuurille asiakasyrityksille. Lue lisää ValueFramesta ja Severasta: https://psa.visma.fi/!

Sales Specialistina tehtäviesi pääpaino on B2B-myynnissä ja keskeisin tavoitteesi on yritysasiakaskunnan kasvattaminen ratkaisukeskeisen uusasiakashankinnan keinoin kattaen kaiken prospektoinnista ja buukkaamisesta kasvokkaisiin asiakastapaamisiin ja kauppojen ”klousaamiseen”. Keskustelet asiantuntijayritysten johdon kanssa heidän liiketoiminnastaan, kartoitat nykyiset toimintamallit sekä etsit kehityskohteita, joissa Visman ratkaisut voisivat auttaa automatisoimalla ja tehostamalla prosesseja. Perustelet ja demoat kullekin asiakkaalle räätälöidyn ratkaisun sekä sen tuomat hyödyt. Tässä tehtävässä aikaisempaa myyntikokemusta tai SaaS-tuntemusta tärkeämpää ovat halu kehittyä ja etsiä asiakkaalle toimivimmat ratkaisut, kiinnostus asiakaskokemuksen kehittämiseen sekä rohkeus tarttua toimeen. Olet osa seitsemän hengen myyntitiimiä ja motivoidut niin itsesi ylittämisestä kuin yhteisistä onnistumisista.

Odotamme sinulta:
-Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (B2B/B2C), mutta ennen kaikkea innostusta aktiiviseen myyntityöhön
-Ratkaisukeskeistä ja sinnikästä otetta myyntiin sekä halua ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa
-Halua oppia uutta ja siten kehittyä sekä kehittää - sinulla on tärkeä rooli ratkaisujen parantamisessa antamalla kehitystiimille palautetta markkinoiden nykyisistä ja tulevista tarpeista
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksesi:
-Tehtävään soveltuvan opintotaustan (esim. kaupallinen)
-Aiemman kokemuksen ratkaisumyynnistä
-ERP-tuntemuksen
-Kiinnostuksen SaaS-ratkaisuja kohtaan

Visma Solutions tarjoaa sinulle:
-Vaihtelevan ja joustavan tehtävänkuvan pilvipalveluna tuotettujen SaaS-ratkaisujen asiantuntijayrityksessä
-Mahdollisuuden kehittää B2B-myyntiosaamista ja oppia lisää sekä toiminnanohjauksen automatisoinnista että erilaisista yritysasiakkuuksista - erinomaiset valmiudet nousujohteiselle uralle!
-Tiiviin myyntitiimin tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan kannustavan työilmapiirin: “Visma Solutions asettaa korkeita tavoitteita ja antaa työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä”
-Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet osaamisesi ylläpitoon ja kasvattamiseen
-Pitkäjänteiseen tekemiseen motivoivan palkkamallin reilulla pohjapalkalla ja suoritukseesi perustuvalla provisiolla

Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä Sales Specialistina yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään to 30.5.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/visma-solutions-sales-specialist-saas-ratkaisut-toiminnanohjaukseen-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän. Haku on ensisijaisesti Helsinkiin, mutta hakemukset myös Lappeenrantaan otetaan huomioon!

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytoinnista Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Visma Solutionsin palvelukseen.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 30.5.2019
Yhteystiedot: Miili Reponen / aTalent Recruiting, 0504754889, miili.reponen@atalent.fi