Sosionomi lastensuojeluun | SeAMK.fi

Sosionomi lastensuojeluun

Julkaistu 18.9.2023, Haku päättyy 30.9.2023

Etsimme nyt Sinua

Sosionomi

liittymään lastensuojelun ohjaajanaosaksi työyhteisöämme lastensuojelun sijaishuollon asuinyksikköön Vaahteramäen Torppaan Alavudelle. Vaahteramäen Torppa on perustason sijaishuollon asuinyksikkö, jossa on paikka seitsemälle 12-17-vuotiaalle lapselle. Vaahteramäen sijaishuoltopalveluiden viitekehys on hoidollinen, kasvatuksellinen ja kuntoutuksellinen. Torpassa on huomioitu erityisesti traumataustaisten, neuropsykiatrisesti oireilevien ja kouluhaasteisten nuorten tarpeet.

Sinun tehtävänäsi ohjaajana on:

- Olla luotettava omaohjaaja ja kasvatusvastuullinen aikuinen.
- Tuoda oma osaamisesi koko työryhmän käyttöön koulutustaustasi näkökulmasta.
- Tehdä yhteistyötä nuoren vanhempien, koulun ja muun verkoston kanssa.
- Osallistua aktiivisesti oman tiimisi hoitotyön laadun raportointiin, arviointiin ja kehittämistyöhön.
- Vastata suunnitelmallisen ja tavoitteellisen hoito- ja kasvatussuunnitelman laatimisesta, jalkautuksesta, arvioinnista ja seurannasta.

Tarjolla on merkityksellinen tehtävä nuorten tulevaisuuden mahdollistajana. Etsimme henkilöä, joilla on aito kiinnostus vaikuttavaan lastensuojelutyöhön, tukea antavaan ja mahdollistavaan kasvatustyöhön sekä rohkeus tehdä työtään tiedolla, taidolla ja tunteella. Etsimällämme henkilöllä on ammatillinen ja itsenäinen työote sekä kyky ohjata ja motivoida nuoria.

Tarjoamme työsi, ammatillisen kehittymisesi ja työhyvinvointisi tueksi:

- Työyhteisön, jossa yksilöllinen hyväksyntä ja keskinäinen luottamus on kaiken toiminnan perusta.
- Arvostavan ja mahdollistavan esihenkilön tuen työllesi, mikä näkyy esimerkiksi toiveita huomiovana työvuorosuunnitteluna.
- Tutkittuun tietoon perustuvia työmenetelmiä ja työelämälähtöistä täydennyskoulutusta TAMKin kanssa yhteistyössä toteutetun Sospro-Akatemian räätälöityjen koulutuspolkujen avulla (tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden Nepsy-valmentajan koulutukseen).
- Kattavan työterveyshuollon ja laajan terveysturvavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Työterveyden digiklinikan palvelut ovat käytössäsi 24/7.
- Liikunta- ja kulttuuriedun (240-400€/vuosi).
- Palkka tehtävässä on yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen G23-palkkatasoa vastaava (2557,85€-2843,37€). Vuorojen haittalisien lisäksi sinulla on mahdollisuus henkilö- ja tehtäväkohtaisiin lisiin (50-150€/kk).
- Monipuoliset panostukset henkilöstön huomioimiseen ja yhteisiin tapahtumiin. Vuoden 2023 alusta alkaen käytössämme on lisäksi kannustepalkkiojärjestelmä, joka tarjoaa onnistumisiin perustuvan ylimääräisen kannustimen käytettäväksi työryhmän hyvinvointiin ja virkistäytymiseen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ on kolmivuorotyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

TUTUSTU TARINAAMME JA HAE NYT, viimeistään 30.9.2023 mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sospro on kotimainen lastensuojelualan yritys, joka tuottaa monipuolisia ja laadukkaita sijais- ja avohuollon palveluita Etelä-Pohjanmaalla, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Työmme perustana on usko lapsessa olevaan hyvään. Arvomme ovat rohkeus, yksilöllisyys, osallisuus ja luottamus.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 30.9.2023
Ilmoittajan verkkosivut: https://sospro.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=590&rmlang=FI
Yhteystiedot: Karoliina Rainio, 050 409 3075, karoliina.rainio@sospro.fi