Taloushallinnon assistentti, kokoaikainen | SeAMK

Taloushallinnon assistentti, kokoaikainen

Julkaistu 11.9.2019, Haku päättyy 10.10.2019

Asiakkaamme RPT Docu etsii joukkoonsa kokoaikaista taloushallinnon assistenttia Espooseen. Olet ehkä vastavalmistunut tai sinulta löytyy jo jonkin verran alan työkokemusta, mutta ennen kaikkea haluat kehittää itseäsi alan osaajaksi. Tarjoamme sinulle koulutustasi vastaavien työtehtävien lisäksi mukavan tiimin ja ammattitaitoisen perehdytyksen. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja laita hakemuksesi jo tänään!

Kuvaus

Tässä työssä pääset olemaan mukana monissa eri taloushallinnon tehtävissä. Vastuullasi on osto- ja myyntireskontran hoitaminen sekä maksuliikenne, mutta osaamisen karttuessa pääset laajentamaan toimenkuvaasi esimerkiksi kirjanpidon tai henkilöstöhallinnon suuntaan.

Tarjoamme

- Tilaisuuden kehittää omaa osaamistaan alalla
- Joustavat työajat, rennon työporukan ja kattavan perehdytyksen
- Haastavat ja vastuulliset työtehtävät oman osaamistason mukaan¨

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

- Osto- ja myyntireskontran hoitaminen
- Maksuliikenteeseen ja perintään liittyvät työtehtävät
- Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kontaktointi tarvittaessa
- Yhteydenpito konsernin taloustiimiin ruotsissa

Etsimällämme henkilöllä on

Sinulta löytyy alalle sopiva koulutus (esim. tradenomi) ja jonkin verran työkokemusta, mielellään taloushallinnon työtehtävistä. Haluat kehittää itseäsi taloushallinnon ammattilaiseksi ja olet oppimishaluinen niin uusien työtehtävien kuin järjestelmienkin suhteen. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Etsimämme henkilö on:

- Oma-aloitteinen ja aikaansaava
- Luotettava ja tarkka työntekijä
- Kiinnostunut taloushallinnon alasta

Muuta tietoa

- Aloitus: marraskuu 2019

- Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

- Sijainti: Espoo

- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä RPT Docun:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs03@academicwork.fi. Hae täältä:https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/taloushallinnon-assistentti-kokoaikainen/15032059.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

RPT Docu Oy on yritys, joka toimii rakennusalan ja teollisuuden tietopalvelu ja kustannustoiminnan alalla. Puolueeton yritys rakentaa tietopalveluita, joiden avulla urakoitsija ja suunnittelijat löytävät päätöksentekijät rakennusprojekteissa oikeaan aikaan. Heidän toimintansa perusta on jatkuva yhteydenpito yritysten, kuntien, valtion ja rakennuttajaorganisaatioihin.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 10.10.2019
Yhteystiedot: Laura Kauppinen, +358 106 805 600, krs02@academicwork.fi