Tuotantoassistentti, harjoittelupaikka

Julkaistu 17.4.2024, Haku päättyy 24.5.2024

Tampereen Teatterikesä on yksi Euroopan merkittävimmistä teatterifestivaaleista, joka järjestetään vuosittain elokuun alussa. Teatterikesä esittelee kotimaisen teatterin kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat esitykset ja tarjoaa kansainvälisiä huippuvierailuja ympäri maailman. Teatterikesä koostuu viidestä eri ohjelmistokokonaisuudesta ja lisäksi festivaaliviikon aikana järjestetään erilaisia seminaareja, keskusteluja ja kokouksia.

Haemme tuotantoassistenttia Teatterikesän Tapahtumien Yön tuotantotiimiin. Harjoittelu sisältää kulttuuritapahtuman tuottamiseen liittyviä työtehtäviä, kuten yhteydenpitoa esiintyjäryhmiin, ohjelmatietojen kokoamista ja toimittamista Teatterikesän painotuotteita ja verkkosivuja varten sekä sosiaalisen median kanavien päivittämistä. Lisäksi toimeen kuuluu hallinnollisia tehtäviä sekä erilaisia käytännön tuotantojärjestelyitä itse festivaalin aikana. Harjoitteluun sisältyy myös lipunmyyntiohjelman käyttämistä ja asiakaspalvelua.

Teatterikesä järjestetään tänä vuonna 5.–11.8., joten harjoittelu ajoittuu kesäkuukausille, sopimuksen mukaan välille touko-elokuu. Harjoittelun pituus olisi hyvä olla 20 op. Harjoittelu on palkaton.

Arvostamme tunnollisuutta, kykyä tarttua myös itsenäisesti toimeen, uskallusta olla yhteydessä erilaisten ihmisten kanssa sekä mutkatonta ja motivoitunutta asennetta kiireisessä ja yllätyksellisessä festivaalityössä.

Jos olet kiinnostunut vastaanottamaan antoisan ja kokemusrikkaan harjoittelun yhdessä Tampereen arvostetuimmissa tapahtumissa, ota yhteyttä viipymättä, niin sovitaan tapaaminen.

Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 24.5.2024
Ilmoittajan verkkosivut: https://www.teatterikesa.fi
Yhteystiedot: Seija Parviainen, 03 222 8536, seija.parviainen@teatterikesa.fi