Työharjoittelupaikka, palkkahallinto | SeAMK.fi

Työharjoittelupaikka, palkkahallinto

Julkaistu 14.11.2022, Haku päättyy 31.12.2023 | Etätyön mahdollisuus: Kyllä

Silta Oy on palkka- ja henkilöstöpalveluiden asiantuntijaorganisaatio. Visionamme on olla mukavin työpaikka, jossa ammatistaan ylpeät siltalaiset arvostavat toisiaan ja luovat ylivertaisen asiakaskokemuksen. Silta Oy on osa Administer -konsernia.

Työharjoittelussa pääset oppimaan uutta ja kartuttamaan monipuolista osaamista. Työharjoittelussa saat ohjaajan/ohjaajia, jotka tukevat sinua oppimisessa koko työharjoittelun ajan. Meillä pääset oppimaan mm. palkkaprosessiin kuuluvia asioita ja pääset myös osallistumaan asiakastyöhön.

Yritys ei ole mitään ilman osaavia ihmisiä, joten meillä voit luottaa siihen, että osaamistasi arvostetaan ja kehitetään sekä viihtyvyydestäsi pidetään huolta.

Työharjoittelun voit suorittaa Seinäjoen toimipisteellä ja osin myös kotitoimistoltasi käsin. Muut toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Pieksämäellä, pääkaupunkiseudulla ja Tallinnassa.

Tutustu meihin paremmin sivuillamme ja lähetä meille sivulla https://silta.jobilla.com/?page=1&perPage=20&location= työharjoitteluhakemus CV:n kanssa. Huomioithan, että edellytämme sujuvaa Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solution Partner Oy, Kuntalaskenta Oy ja Yrittäjän Polku Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 600 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo 23 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 31.12.2023
Ilmoittajan verkkosivut: https://www.silta.fi/
Yhteystiedot: Paula Kalli, 0409210454, paula.kalli@silta.fi