Uusin @SeAMK verkkolehti on ilmestynyt | SeAMK

Uusin @SeAMK verkkolehti on ilmestynyt

kategoria: SeAMK Info

Syksyn @SeAMK verkkolehti on julkaistu. Tarjolla on laaja kattaus artikkeleita tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta (TKI) sekä opetuksesta.

Tuoreimmassa numerossa on monia mielenkiintoisista näkökulmia ajankohtaisista aiheista. Artikkeleissa käsitellään mm. uusien koulutusten käynnistymistä, turvetuotannon mahdollisuuksia biotaloudelle sekä SeAMKin uutta kokoelmateosta. Artikkeleissa myös yrittäjyys pääsee esiin, sillä käsittelyssä ovat mm. naisopiskelijoiden tukeminen yrittäjyyteen sekä Pienyrittäjän Digitutor -itseoppimisalusta. Luettavissa on lisäksi tulevaisuutta pohtivia artikkeleita, kuten esimerkiksi opettajuus uuden ajan edessä sekä kansainvälisyyden edistäminen ja hyödyntäminen alueellisen yhteistyön kautta.

@SeAMK verkkolehti on luettavissa osoitteessa http://verkkolehti.seamk.fi/. Uusimman lehden pääset lukemaan verkkolehden vasemmasta sivuvalikosta Uusin lehti –kuvakkeesta. Voit lukea verkkolehden arkistosta myös muita aiemmin ilmestyneitä verkkolehden juttuja. Mikäli tietty aihe kiinnostaa sinua enemmän, niin voit etsiä lisää juttuja eri kategorioiden avulla.