Uutuutena kaksi verkkopainotteista koulutusta – yhteishaku SeAMKiin alkaa keskiviikkona | SeAMK.fi

Uutuutena kaksi verkkopainotteista koulutusta – yhteishaku SeAMKiin alkaa keskiviikkona

kategoria: Hakijalle

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku alkaa keskiviikkona 16. maaliskuuta kello 8.00. Hakuaika päättyy keskiviikkona 30. maaliskuuta kello 15.00. Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi.

SeAMKissa on haettavana 15 AMK-tutkintoon johtavaa sekä seitsemän ylempään AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa. AMK-hakukohteissa on päivätoteutuksia sekä monimuotototeutuksia. Ylemmät AMK-tutkinnot ovat työelämälähtöisiä, ja tutkintojen tavoitteena on yhdistää opinnot ja työelämän kehittäminen. Ylempiä AMK -tutkintoja voi opiskella töiden ohessa ja tehdä omaa työtä hyödyntävän kehittämistehtävän opinnäytetyönä.

SeAMKissa on haettavana kaikkiaan 956 opiskelupaikkaa. Nyt haettavana olevien koulutusten opinnot alkavat syksyllä 2022.

Uusina verkkopainotteiset opetusryhmät sosionomikoulutuksessa sekä sairaanhoitajakoulutuksessa

Kevään 2022 yhteishaussa on ensimmäistä kertaa mahdollisuus hakea verkkopainotteiseen opetusryhmään sosionomikoulutuksen sekä sairaanhoitajakoulutuksen monimuotototeutuksissa. Verkkopainotteisuudesta huolimatta opinnot sisältävät myös lähiopetusta ja harjoittelua, ja ovat laajuudeltaan samat koulutusten päivä- ja monimuotototeutusten kanssa.

”Ennakoimme suurta kiinnostusta näihin uusiin verkkopainotteisiin ryhmiin. Verkkopainotteiset opinnot ovat esimerkiksi päiväopintoihin verrattuna aikataulullisesti joustavammat, mutta eivät ole ainoastaan itsenäistä opiskelua. Verkko-opinnot vaativat myös itseohjautuvuutta ja kykyä aikatauluttaa ja yhteensovittaa opinnot muuhun arkeen”, osaamisalajohtaja Päivi Rinne Seinäjoen ammattikorkeakoulusta toteaa.

Tutustu valintatapoihin ja AMK-valintakokeeseen

AMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa (pois lukien Kulttuurituottaja (AMK)-koulutus) opiskelijat valitaan todistusvalinnan ja AMK-valintakokeen kautta. Todistusvalinnan ja AMK-valintakokeen aloituspaikkamäärät vaihtelevat hakukohteittain. Lisätietoa aloituspaikkamäärien jakautumisesta valintatavoittain löydät Opintopolun hakukohteen tiedoista.

AMK-valintakoe on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe, joka tehdään omalla kannettavalla tietokoneella. AMK-valintakokeeseen ilmoittaudutaan hakuaikana Opintopolku.fi-palvelussa yhteishaun hakulomakkeella.

Kulttuurituottaja (AMK) -koulutuksessa sekä ylemmissä AMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa opiskelijat valitaan oman, erillisen valintakokeen perusteella.

Lisätietoja

Lisätietoja haussa olevista koulutuksista ja hakemisesta löytyy osoitteesta www.seamk.fi/haku. Lisäksi Hakijapalvelut auttavat hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja hakemisesta:

SeAMK Hakijapalvelut
puh. 020 124 5501
hakijapalvelut@seamk.fi

Kaikki hakukohteet:

Päivätoteutus

Monimuotototeutus

Ylemmät AMK-tutkinnot