Yhteishaku alkaa keskiviikkona – SeAMKissa haettavana 16 AMK-tutkintoon johtavaa ja 7 ylempään AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa

kategoria: Hakijalle
Yhteishaku kuvituskuva
Avaruudessa on opiskelijaelämää! SeAMKin yhteishakukampanjan kuvitusta.

Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika alkaa keskiviikkona 20. maaliskuuta. Hakuaika päättyy keskiviikkona 3. huhtikuuta kello 15.00. Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on haettavana yhteensä 16 AMK-tutkintoon johtavaa ja seitsemän ylempään AMK -tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa.

SeAMKissa haettavana 900 opiskelupaikkaa kevään yhteishaussa

SeAMK tarjoaa koulutusta kuudella alalla: kulttuuriala, liiketalouden ala, luonnonvara-ala, ravitsemisala, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikan ala. SeAMKissa on haettavana kaikkiaan 900 opiskelupaikkaa. Nyt haettavana olevien koulutusten opinnot alkavat syksyllä 2019.

AMK-koulutuksista suurin osa on haettavana päivätoteutuksena. Lisäksi haettavana on neljä monimuotototeutuksena järjestettävää koulutusta. Päivätoteutuksen opinnot järjestetään pääsääntöisesti arkipäivisin. Monimuotototeutukset ovat pääasiassa mahdollista suorittaa työn ohessa. Haettavana on myös kaksi englanninkielistä koulutusta päivätoteutuksena.

Automaatiotekniikan ylempi AMK-tutkinto ensimmäistä kertaa haettavana

Automaatiotekniikan insinöörin ylempi AMK-tutkinto on nyt SeAMKissa ensimmäistä kertaa haettavana. Koulutukseen on 20 aloituspaikkaa, ja sen laajuus on 60 opintopistettä.

Koulutus antaa valmiudet toimia esimerkiksi teknologiayrityksen asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Opinnot vahvistavat osaamista muun muassa automaatiojärjestelmien suunnittelussa, teollisessa internetissä, digitaalisessa valmistuksessa, tuotekehityksessä ja projektien johtamisessa. Koulutus sopii esimerkiksi automaatiotekniikan, konetekniikan, tietotekniikan ja prosessitekniikan insinööreille. Opiskelu tapahtuu lähiopetuksena ja monimuoto-opintoina.

Lisätietoja haussa olevista koulutuksista ja hakemisesta löytyy osoitteesta www.seamk.fi/haku. Lisäksi Hakijapalvelut auttavat hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja hakemisesta:

SeAMK Hakijapalvelut
Kampusranta 11 (Frami F, 2. krs.)
puh. 020 124 5501
hakijapalvelut@seamk.fi