Innovaatioseteli – uutta tietoa ja osaamista | SeAMK

Innovaatioseteli

Uutta tietoa ja osaamista Innovaatiosetelillä pk- ja mikroyrityksille.

SeAMK on Business Finlandin hyväksymä Innovaatiosetelin palveluntarjoaja. Palvelujemme avulla yrityksenne voi kehittää tuotteitaan, palvelujaan ja prosessejaan sekä kasvattaa liiketoimintaanne ja edistää kansainvälistymistään. Autamme myös hakemuksen ja loppuraportin tekemisessä.

Hae Innovaatioseteli ja hyödynnä nyt 5000 euron (+alv) kehittämistuki!

Innovaatioseteli - mikä se on?

Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yrityksenne kehittää tuotteita, palveluja tai prosesseja. Voitte myös hankkia palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Innovaatiosetelin suuruus on 5000 € + alv. Se ei vaadi omarahoitusosuutta. Ostettu palvelu voi olla kalliimpi, jolloin yritys maksaa erotuksen palveluntuottajalle. Seteliä voi käyttää enintään kahden palveluntuottajan palveluihin. Seteli on voimassa kuusi kuukautta myöntämispäivämäärästä. Rahoitus on de minimis -ehtoista avustusta.

Innovaatiosetelin hakeminen

Voitte hakea Innovaatioseteliä, jos yrityksenne liiketoiminta on vakiintunutta ja haluatte käynnistää innovaatiotoiminnan.
Innovaatioseteli sopii yrityksille, jotka:

  • haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan
  • tarvitsevat ulkopuolista asiantuntija-apua innovaatiotoimintaan liittyen
  • eivät ole saaneet Business Finlandin rahoitusta kuluneen eivätkä edellisen vuoden aikana.

AMK Innovaatiosetelin tekstilogo.

SeAMKin palvelutarjonta Innovaatiosetelin käyttäjälle

SeAMKissa voidaan räätälöidä mm. seuraavia palveluja yrityksenne tarpeiden mukaisesti:

Autamme räätälöimään yrityksenne tarpeiden mukaisen palvelukokonaisuuden Innovaatiosetelin käytölle. Ottakaa yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Lisätietoja

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Palvelupäällikkö

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

SeAMK mukana innovaatiosetelin kokeilussa

SeAMK haluaa olla aktiivisesti tarjoamassa palveluitaan alueensa pk-yrityksille osana innovaatiosetelikokeilua. Etelä-Pohjanmaa on erinomainen maakunta innovaatiosetelikokeiluun, koska täällä on tuhansia mikroyrityksiä ja maakuntamme pienet yritykset käyttävät keskimääräisesti vähän erilaisia asiantuntijapalveluja.

”Meillä on paljon otollista maaperää innovaatiosetelin käytölle sellaisissa yrityksissä, jotka eivät tilitoimistoja lukuun ottamatta ole aiemmin tehneet yhteistyötä korkeakoulujen tai yksityisten asiantuntijapalveluyritysten kanssa”, sanoo SeAMKin vararehtori Elina Varamäki.

Miksi ammattikorkeakoulu on sopiva palveluntarjoaja?

Innovaatiosetelillä hankittavat palvelut ovat ammattikorkeakoulujen ydinosaamisalueita ja ammattikorkeakoulut voivat tarjota vahvan osaamisensa ja infrastruktuurinsa yritysten kehitystyön käyttöön. Palvelut on mahdollista räätälöidä ketterästi yrityksen tarpeen mukaan. Vahvuutena ovat ammattikorkeakoulujen erikoistunut laaja-alainen osaaminen, kehittyneet laitteistot ja monipuoliset verkostot, joita tarjotaan myös yritysten hyödynnettäväksi.

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta.)