Ravitsemusasiantuntijapalvelut | SeAMK

Ravitsemusasiantuntijapalvelut

Tarve saada tietoa ruuasta, hyvinvoinnista ja liikkumisesta on lisääntynyt. Keskustelua käydään aktiivisesti esimerkiksi uusista trendeistä, terveysvaikutuksista ja ruuan laadusta sekä ruokavalioiden soveltuvuudesta kullekin henkilölle. Samalla on noussut tarve saada omaan tilanteeseen sopivia asiantuntevia neuvoja.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun ravitsemisalalla on vankka kokemus ja osaaminen ravitsemuspalveluissa. SeAMKin ravitsemisalan ravitsemusasiantuntijat tarjoavat luotettavaa ja ajantasaista tietoa.

Ravitsemuspalveluita kaikkiin tarpeisiin

Ravitsemuspalvelut sisältävät SeAMKissa monipuolisia koulutus- ja konsultaatiopalveluita. Kauttamme saatte uusimman ravitsemustiedon, vastauksia eri ikäryhmien ravitsemuksen erityiskysymyksiin sekä työhyvinvoinnin ravitsemuskysymyksiin. Ruokapalveluiden ravitsemuslaatu, ravitsemusohjaus ja -viestintä kuuluvat myös palveluvalikoimaan. Yritykset ja yhteisöt voivat myös ostaa laillistetun ravitsemusterapeutin ravitsemusterapiapalveluita.

Suunnittelemme palvelukokonaisuuden yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin voimme huomioida mahdollisimman kattavasti asiakkaiden yksilölliset tarpeet sekä suunnitella yhdessä, kuinka yritys tai organisaatio saa mahdollisimman suuren hyödyn palvelusta.

SeAMKin ravitsemusasiantuntijat

Seinäjoen ammattikorkeakoulun ravitsemusasiantuntijoina tällä hetkellä ovat:

Lisätietoja ravitsemuspalveluista

Yliopettaja Kaija Nissinen SeAMKista

Kaija Nissinen

Yliopettaja

erikoisala: Ravitsemus

sähköposti

Kaija.Nissinen(a)seamk.fi

puhelin

+358408304207