Testaus, mittaus ja simulointi | SeAMK

Testaus, mittaus ja simulointi

SeAMKin testaus-, mittaus- ja simulointipalvelut pitävät sisällään monipuolisen valikoiman tutkimukseen, kouluttamiseen ja selvityksiin liittyviä palveluita. Jo vuosien ajan SeAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan tietotaito sekä modernit tilat ovat tarjonneet yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuksia kehittyä yhä eteenpäin. Kauttamme kehitystä ovat saaneet esimerkiksi rakennusalan, teknologia-alan sekä elintarvike- ja maatalousalan toimijat.

Koneteknologiakeskus SeAMK

Tekniikan alan Koneteknologiakeskus SeAMK on teknologiateollisuuden moderni ja laadukas mittaus- ja testauskumppani. Koneteknologiakeskus tarjoaa teknologiateollisuuden yritysten tarpeisiin räätälöityjä mittaus- ja testauspalveluja tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen tueksi. Testit toteutetaan aina dokumentoidusti sekä standardeja soveltaen. Teknologiateollisuuden yritykset ja organisaatiot saavat kauttamme palveluja esimerkiksi koordinaattimittauksiin, veto-, taivutus- ja puristuskokeisiin, materiaalitestaukseen sekä protojen osien valmistukseen.

SeAMK Digital Factory

SeAMK Digital Factory on digitaalinen oppimisympäristö opiskelijoille ja demoympäristö yrityksille. Ympäristössä tuotteiden ja tuotantolinjojen suunnittelu, testaus ja simulointi toteutetaan tuotteen elinkaaren hallinnan viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Esimerkkeinä palveluistamme ovat tuotantolinjojen ja robottisolujen simulointi, työpisteiden ergonomiasimulointi, mallinnus ja visualisointi virtuaalilaboratorio CAVEssa, konenäön sovellustestaukset, automaatiojärjestelmien (Siemens, Beckhoff, Omron) ja robotiikan (ABB, Fanuc) koulutus.

Lisätietoja

SeAMK placeholder kuva

Toni Luomanmäki

Asiantuntija, tki

sähköposti

Toni.Luomanmaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408300480

Vaalea kiharahiuksinen mies seisoo hieman sivuttain käsi sinisen puvuntakin liepeessä.

Juha Hirvonen

Yliopettaja

sähköposti

Juha.Hirvonen(a)seamk.fi

puhelin

+358408300340

SeAMK Ajoneuvotekniikka

Auto- ja työkonetekniikan palveluja on tarjolla SeAMK Ajoneuvotekniikan puitteissa. Yrityksille ja organisaatioille on tarjolla monipuolisia tutkimus- ja testauspalveluja auto- ja työkonetekniikan tarpeisiin. Modernit laboratoriotilat ja laitekanta mahdollistavat kattavat mittaukset aina yksittäisistä komponenteista kokonaisiin ajoneuvoihin. Nämä palvelut kattavat eri kalustot, oli kyseessä sitten kevyt kalusto, hyötyajoneuvo tai työkone. Tukea testaukseen saatte osaavalta laboratoriohenkilökunnaltamme. Yritykset järjestävät myös koulutustilaisuuksia SeAMKin tiloissa.

Lisätietoja

SeAMK placeholder kuva

Jarno Arkko

Lehtori

erikoisala: auto- ja työkonetekniikka, ajoneuvotekniikan mittaukset

sähköposti

Jarno.Arkko(a)seamk.fi

puhelin

+358406807139

SeAMK Rakennusala

SeAMK Rakennusalalla on pitkä kokemus mittaus- ja testauspalvelujen toteutuksesta. Palvelumme ovat olleet mukana monen yrityksen rakennus- ja rakennustuoteteollisuuden tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen tukena. Monipuoliset ja laadukkaat laboratoriotilamme antavat hienot mahdollisuudet testata mm. ikkunoita, ovia, julkisivuelementtejä ja ontelolaattoja. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi veto-, taivutus- ja puristuskokeet sekä erilaiset materiaali- ja olosuhdetestaukset.

SeAMK Tekniikan yksikön rakennuslaboratorio on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T303, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Akkreditoituihin testeihin kuuluvat betonin puristuslujuuden tiheyden ja vedentunkeuman testaukset. Meiltä voit myös vuokrata betonin koekappalemuotteja. Lisäksi voimme tehdä muita akkreditoimattomia testejä betonille, kivi- ja maa-aineksille ja teräkselle. Voimme myös tarkastaa maanrakennustoiminnassa käytettävän levykuormituskokeen hydraulisylinterin voimanäyttämät. Ohessa tilauskaavakkeet betonin ja teräksen testauksille.

Lisätietoja

SeAMK placeholder kuva

Jorma Tuomisto

Laboratorioinsinööri

sähköposti

Jorma.Tuomisto(a)seamk.fi

puhelin

+358408304159

SeAMK placeholder kuva

Veli Autio

Laboratorioinsinööri

sähköposti

Veli.Autio(a)seamk.fi

puhelin

+358408304162

Lisätietoa tekniikan palveluista Kauhajoen alueella

SeAMK placeholder kuva

Juha Palomäki

Teknologia-asiamies

sähköposti

Juha.Palomaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304247

E Living Lab

Maatalouskoneiden ja mobiilisovellusten tuotekehitys- ja käytettävyystestauspalvelut.

Lisätietoa E Living Labista

SeAMK placeholder kuva

Jussi-Matti Kallio

Tuntiopettaja (osa-aikainen)

sähköposti

Jussi-Matti.Kallio(a)seamk.fi

puhelin

+358406807150