Omistajanvaihdoksilla naisten yritykset kasvuun | SeAMK

Omistajanvaihdoksilla naisten yritykset kasvuun

Koristekuva.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun koordinoima Omistajanvaihdoksilla naisten yritykset kasvuun -hanke kannustaa ja tukee naisyrittäjiä kehittämään sekä kasvattamaan yritystään eri keinoin. Hanke toteutettiin vuosina 2018-2020 ja sen aikana tuotetut itseopiskelumateriaalit ovat helposti löydettävissä tältä sivustolta. 

Hankkeen osa-alueet nivoutuvat kolmen teeman oston, myynnin ja kasvun ympärille. Kaikista teemoista on hankkeen aikana tehty videoluentoja, koulutusmateriaaleja ja työkaluja, joiden avulla yrittäjät voivat joko itsenäisesti työskennellen tai vertaisryhmissä suunnitella ja valmistautua teemoihin liittyvien toimien toteuttamiseen. 

Yrittäjä, jos siis suunnittelet yritysostoa tai -myyntiä, tai etsit keinoja kasvattaa liiketoimintaa, suosittelemme tutustumaan seuraaviin osa-alueisiin. 

 

Omistajanvaihdoksilla naisten yrityksen kasvuun -opas

Omistajanvaihdoksilla naisten yrityksen kasvuun -opas avaa omistajavaihdoksia, ja miten niitä voidaan hyödyntää kasvun keinona. Oppaasta löydät muun muassa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntijan, Aila Hemmingin, tervehdyksen naisyrittäjille. Klikkaa kuvaa ladataksesi oppaan.

Omistajanvaihdos oppaan kansikuva.

Yhteyshenkilö

Sanna Joensuu-Salo

Tutkijayliopettaja

erikoisala: markkinointi, yritysten kasvu, yrittäjyyskasvatus

sähköposti

Sanna.Joensuu-Salo(a)seamk.fi

puhelin

+358408680144