Ruoka | SeAMK

Ruoka

Täydennä osaamistasi avoimen AMKin syksyn 2020 opinnoilla!

Lisätietoja opintojaksoista löydät opintojaksokuvauksista (linkki). Opintojaksokuvausten kautta pääset myös ilmoittautumaan.

Avoimen AMKissa on tarjolla on myös monia muita opintojaksoja, sivun alareunan linkeistä pääset tutustumaan koko opintotarjontaamme!

Restonomi-opintoja

Ruokapalvelujen laadun kehittäminen, 4 op

  • Aika: 14.1.2021 – 14.3.2021
  • Ilmoittautuminen viimeistään 7.1.2021

Konseptilähtöinen tilasuunnittelu 5 op

  •  Aika: 14.1.-13.3.2021
  • Ilmoittautuminen viimeistään 7.1.2021

Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia, 5 op

• Aika: 14.1.-10.4.2021
• Ilmoittautuminen viimeistään 7.1.2021

Bio- ja elintarviketekniikan opintoja

Algebra ja geometria, 5 op

  • Aika: 11.1.-22.5.2021
  • Ilmoittautuminen viimeistään 4.1.2021

Pakkaustekniikka ja lainsäädäntö, 5 op

  • Aika: 13.2.-22.5.2021
  • Ilmoittautuminen viimeistään 4.2.2021

Mikrobiologia, 5 op

  • Aika: 16.2.-22.5.2021
  • Ilmoittautuminen viimeistään 9.2.2021

Ruoka-yksikön yhteisiä opintoja

Ruokaketjun toiminta, 5 op

  • Aika: 14.1.-10.4.2021
  • Ilmoittautuminen viimeistään 7.1.2021

Lisätiedot

Eija Putula-Hautala, etunimi.sukunimi@seamk.fi tai p. 040 830 3953

Tutustu myös:

Elintarvikekehittäjä 30 op

Suorittamalla Elintarvikekehittäjä (30 op) -opintokokonaisuuden saat elintarvikkeiden valmistuksessa tapahtuville ilmiöille selityksen ja ymmärrät, miksi eri vaiheita elintarviketeollisuudessa tehdään. Saat valmiuksia uusien elintarvikkeiden kehittämiseen sekä valmistusprosessien parantamiseen. Mikäli elintarvikeala ei ole sinulle ennestään tuttu, niin näiden opintojen avulla saat hyvän ymmärryksen alan toimintaympäristöstä ja prosesseista. Opintojen jälkeen tunnet elintarvikelainsäädäntöä ja ruokaturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä. Ilmoittautuminen 24.1.2020 mennessä.

Avoimen AMKin laajoista opintokokonaisuuksista saat lisätietoja sähköpostitse osoitteella jatkuva.oppiminen@seamk.fi.

Tutustu myös muuhun avoimen AMKin tarjontaan!