Ruoka
Täydennä osaamistasi avoimen AMKin opinnoilla!
Lisätietoja opintojaksoista löydät opintojaksokuvauksista. Opintojaksokuvausten kautta pääset myös ilmoittautumaan.
Avoimen AMKissa on tarjolla on myös monia muita opintojaksoja, sivun alareunan linkeistä pääset tutustumaan koko opintotarjontaamme!
Bio- ja elintarviketekniikan opintoja
Pakkaustekniikka ja lainsäädäntö, 5 op
- Aika: 13.2.-22.5.2021
- Ilmoittautuminen viimeistään 4.2.2021
Mikrobiologia, 5 op
- Aika: 16.2.-22.5.2021
- Ilmoittautuminen viimeistään 9.2.2021
Lisätiedot
Eija Putula-Hautala, etunimi.sukunimi@seamk.fi tai p. 040 830 3953
Tutustu myös:
Suorittamalla Elintarvikekehittäjä (30 op) -opintokokonaisuuden saat elintarvikkeiden valmistuksessa tapahtuville ilmiöille selityksen ja ymmärrät, miksi eri vaiheita elintarviketeollisuudessa tehdään. Saat valmiuksia uusien elintarvikkeiden kehittämiseen sekä valmistusprosessien parantamiseen. Mikäli elintarvikeala ei ole sinulle ennestään tuttu, niin näiden opintojen avulla saat hyvän ymmärryksen alan toimintaympäristöstä ja prosesseista. Opintojen jälkeen tunnet elintarvikelainsäädäntöä ja ruokaturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä. Ilmoittautuminen 24.1.2020 mennessä.
Avoimen AMKin laajoista opintokokonaisuuksista saat lisätietoja sähköpostitse osoitteella jatkuva.oppiminen@seamk.fi.