Julkaisut

SeAMKin julkaisut perustuvat opetuksessa, tutkimus- ja kehittämisprojekteissa sekä opinnäytetöissä syntyneeseen tietoon ja osaamiseen. Julkaisutoiminnan kanavia ovat mm. Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarjat, Julkaisut @SeAMK -julkaisupalvelu, SeAMK Journal, SeAMK News -lehti, SeAMK Podcast, SeAMKedu Github sekä SeAMKin YouTube-kanava. Tämän lisäksi henkilöstön julkaisuja ilmestyy mm. ammatillisissa, tieteellisissä ja suurelle yleisölle suunnatuissa lehdissä.

SeAMKin omissa julkaisusarjoissa ilmestyneet julkaisut kuten myös @SeAMK-verkkolehti ovat vapaasti saatavana verkossa. Myös muissa kanavissa ilmestyneitä julkaisuja pyritään julkaisemaan avoimesti.

SeAMKin julkaisusarjat

SeAMKin julkaisusarja koostuu neljästä alasarjasta: tutkimukset, raportit ja selvitykset, oppimateriaalit sekä opinnäytetyöt. SeAMKin julkaisusarjan teoksiin pääset tutustumaan alla olevien linkkien kautta.

SeAMKin henkilökunnan julkaisut

Tutustu SeAMKin osaamiseen julkaisujen kauttaVuosittain noin 800 julkaisua

Opinnäytetyöt

Seinäjoen ammattikorkeakoulun kaikkien alojen opinnäytetyöt auttavat kehittämään opiskelijoiden oman osaamisen ohella yrityselämää ja eri organisaatioita. Opinnäytetyössä opiskelijat voivat tutkia tai kehittää esimerkiksi yritykselle tai alalle soveltuvaa uutta tietoa tai käytänteitä. Alla on nähtävissä tuoreimmat SeAMKin opiskelijoiden tekemät opinnäytetyöt. SeAMKin opinnäytetyöt julkaistaan muiden ammattikorkeakoulujen tavoin Theseus-julkaisuarkistossa.

Lisätietoja julkaisuista

julkaisutuki(at)seamk.fi