Julkaisut – julkaisusarjat, lehdet ja raportit | SeAMK.fi

Julkaisut

SeAMKin julkaisut perustuvat opetuksessa, tutkimus- ja kehittämisprojekteissa sekä opinnäytetöissä syntyneeseen tietoon ja osaamiseen. Julkaisutoiminnan kanavia ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarjat SeAMK-Finna -palvelussa, @SeAMK-verkkolehti sekä SeAMKin YouTube-kanava. Tämän lisäksi henkilöstön julkaisuja ilmestyy mm. ammatillisissa, tieteellisissä ja suurelle yleisölle suunnatuissa lehdissä.

SeAMKin omissa julkaisusarjoissa ilmestyneet julkaisut kuin myös @SeAMK-verkkolehti ovat vapaasti saatavana verkossa. Myös muissa kanavissa ilmestyneitä julkaisuja pyritään julkaisemaan avoimesti.

SeAMKin julkaisusarjat

SeAMKin julkaisusarja koostuu neljästä alasarjasta: tutkimukset, raportit ja selvitykset, oppimateriaalit sekä opinnäytetyöt. SeAMKin julkaisusarjan teoksiin pääset tutustumaan alla olevien linkkien kautta.

Julkaisut löytyvät SeAMK-Finna -palvelusta.

SeAMKin henkilökunnan julkaisut

Tutustu SeAMKin osaamiseen julkaisujen kauttaVuosittain noin 700 julkaisua

Opinnäytetyöt

Seinäjoen ammattikorkeakoulun kaikkien alojen opinnäytetyöt auttavat kehittämään opiskelijoiden oman osaamisen ohella yrityselämää ja eri organisaatioita. Opinnäytetyössä opiskelijat voivat tutkia tai kehittää esimerkiksi yritykselle tai alalle soveltuvaa uutta tietoa tai käytänteitä. Alla on nähtävissä tuoreimmat SeAMKin opiskelijoiden tekemät opinnäytetyöt. SeAMKin opinnäytetyöt julkaistaan muiden ammattikorkeakoulujen tavoin Theseus-julkaisuarkistossa.

Lisätietoja julkaisuista

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

SeAMK placeholder kuva

SeAMK Kirjasto / julkaisumyynti

sähköposti

kirjasto(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5040