Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering | SeAMK

Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering

Agri-food Engineering -koulutuksessa saat kokonaisvaltaisen käsityksen ruokajärjestelmistä. Opinnoissa voit seurata ruoan tuotantoa pellolta pöytään saakka. Ymmärrät ruoan tuotantoa ja prosessointia monista näkökulmista. Tutustut eri raaka-aineperustaisiin prosesseihin ja teknologioihin. Saat hyvän pohjan työskennellä eri tehtävissä bio- ja elintarviketekniikan alalla, kuten tuotannossa, laadunvalvonnassa, tutkimuksessa ja kehityksessä, johtotehtävissä, myynnissä ja markkinoinnissa tai jopa yrittäjänä.

Agri-food Engineering -koulutuksen kuvaus

Agri-food Engineering –koulutus perustuu luonnontieteiden soveltamiseen ja luonnontieteellisen osaamisen yhdistämiseen nykyaikaiseen tekniikkaan. Tutkinto-ohjelmassa valitaan neljästä vaihtoehdosta kaksi vaihtoehtoista syventävää moduulia. Yhden moduulin laajuus on 10 opintopistettä. Vaihtoehtoiset moduulit ovat:

  • Hygienic design in food facilities and food equipment
  • Automation and digitalisation
  • Process development in food industry
  • Mechanical engineering

Alan teollisuus on voimakkaasti kansainvälistyvää ja kansainvälisesti kilpailukykyistä. Elintarviketeollisuus on Suomen teollisuuden toimialoista kansainvälisesti kilpailukykyisintä. Alan suomalainen osaaminen edustaa maailman huippua ja teollinen toiminta tulee säilymään Suomessa tuotantotoiminnan globalisoitumisesta huolimatta. Pienyrittäjyys elintarviketuotannossa on myös kasvussa.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta löydät englanninkieliseltä Bachelor Degree Programme in Engineering, Agri-food Engineering -sivultamme.

Koulutukseen voit hakea SeAMKin jatkuvassa haussa sekä kevään ensimmäisessä yhteishaussa. Katso tarkemmat tiedot hauista englanninkieliseltä How to Apply -sivulta.

  • Yhteishaku 5.-19.1.2022
  • Tutkinto: Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering

  • Laajuus: 240 op, 4 vuotta

  • Aloituspaikat:

    • Päivätoteutus: 25

Haku Agri-food Engineering -koulutukseen

Hakuajat syksyllä 2022 alkaviin opintoihin:

Hakuohjeet ja valintaperusteet löytyvät Opintopolku.fi-sivustolta.

Haku päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00. Hakeminen tapahtuu Opintopolku-palvelussa. Koulutukseen voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset opiskelijat.

Tule parhaaseen korkeakouluun opiskelijalle – tule SeAMKiin!

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto

Tutustu valinta-perusteisiin

Hae tutkintoon Opintopolussa

Osallistu valintakokeisiin

Ota paikka vastaan SeAMKissa