Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering
Agri-food Engineering -koulutuksessa saat kokonaisvaltaisen käsityksen ruokajärjestelmistä. Opinnoissa voit seurata ruoan tuotantoa pellolta pöytään saakka. Ymmärrät ruoan tuotantoa ja prosessointia monista näkökulmista. Tutustut eri raaka-aineperustaisiin prosesseihin ja teknologioihin. Saat hyvän pohjan työskennellä eri tehtävissä bio- ja elintarviketekniikan alalla, kuten tuotannossa, laadunvalvonnassa, tutkimuksessa ja kehityksessä, johtotehtävissä, myynnissä ja markkinoinnissa tai jopa yrittäjänä.
SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle
Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) menestys opiskelijoiden arvostamana korkeakouluna jatkuu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2023 tuloksissa, joissa SeAMK sijoittui toiselle sijalle. Tämä täydentää viimeisten viiden vuoden hienon sarjan, jossa SeAMKilla on ollut kolme perättäistä ykköstilaa sekä yksi sijoitus kolmantena. Sekä AMK- että YAMK-tutkintoihin valmistuneiden mielestä SeAMKissa on Suomen parhaat oppimisympäristöt ja työelämäyhteydet. Opetuksessa, opiskelussa, opiskelutyytyväisyydessä, opiskelun tukipalveluissa sekä palautteessa ja arvioinnissa SeAMK sijoittui hienosti toiselle sijalle. Sijoitus kärkikolmikossa tuli lisäksi työelämäneuvonnassa ja opinnäytetyössä. Tässä valtakunnallisessa kyselyssä opiskelijat arvioivat ja antavat palautetta toteutuneesta koulutuksesta. (Lähde: vipunen.fi)
- SeAMK Direct May Application
- Kevään ensimmäinen yhteishaku
-
Tutkinto: Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering
-
Laajuus: 240 op, 4 vuotta
-
Aloituspaikat:
-
Päivätoteutus: 20
-
-
Hakuaika: 01.05.– 08.05.2024
-
Tutkinto: Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering
-
Laajuus: 240 op, 4 vuotta
-
Aloituspaikat:
-
Päivätoteutus: 10
-
-
Hakuaika: 08.01.– 22.01.2025
-
Valintakoe 21.03.2024
Haku Agri-food Engineering -koulutukseen
Agri-food Engineering -koulutuksen kuvaus
Agri-food Engineering –koulutus perustuu luonnontieteiden soveltamiseen ja luonnontieteellisen osaamisen yhdistämiseen nykyaikaiseen tekniikkaan. Tutkinto-ohjelmassa valitaan kolmesta vaihtoehdosta kaksi vaihtoehtoista syventävää moduulia. Yhden moduulin laajuus on 10 opintopistettä. Vaihtoehtoiset moduulit ovat:
- Hygienic design in food facilities and food equipment
- Automation and digitalisation
- Process development in food industry
Alan teollisuus on voimakkaasti kansainvälistyvää ja kansainvälisesti kilpailukykyistä. Elintarviketeollisuus on Suomen teollisuuden toimialoista kansainvälisesti kilpailukykyisintä. Alan suomalainen osaaminen edustaa maailman huippua ja teollinen toiminta tulee säilymään Suomessa tuotantotoiminnan globalisoitumisesta huolimatta. Pienyrittäjyys elintarviketuotannossa on myös kasvussa.
Tarkemmat tiedot koulutuksesta löydät englanninkieliseltä Bachelor Degree Programme in Engineering, Agri-food Engineering -sivultamme.
Katso tarkemmat tiedot hauista englanninkieliseltä How to Apply -sivulta.
(Videoon voi valita englannin- tai suomenkielisen tekstityksen.)