Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen | SeAMK.fi

Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen

Haluatko kehittää maatalousyrityksesi toimintaa? Haluatko edistää uraasi alan asiantuntijana? SeAMKin Agrologi (ylempi AMK) -koulutus tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden maatalousyrityksen kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Koulutuksen kautta lisäät osaamistasi maatalousyrityksen muuttuvasta toimintaympäristöstä, johtamisesta ja alan kehittämisestä.

Koulutus tukee monipuolisesti yrittäjyyttä sekä johtamis- ja kehittämistehtävissä tarvittavaa osaamista. Ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta saat pätevyyden virkaan, joka edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa.

Tutkintonimike: Agrologi (ylempi AMK)
Tutkinnon laajuus: 60 op, 1,5 vuotta

SeAMK on Suomen paras ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. AMK-tutkintoon valmistuneiden mielestä SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opintojen sisällöt ja oppimisympäristöt sekä parhaimmat opiskelun tukipalvelut ja työelämäyhteydet. Kansainvälisyyden, työelämäneuvonnan, harjoittelun ja opinnäytetyön osa-alueilla SeAMK ylsi toiselle sijalle. Tässä valtakunnallisessa kyselyssä opiskelijat arvioivat ja antavat palautetta toteutuneesta koulutuksesta. (Lähde: vipunen.fi)

  • Kevään toinen yhteishaku
  • Tutkinto: Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen

  • Laajuus: 60 op, 1,5 vuotta

  • Aloituspaikat:

    • Monimuotototeutus: 20

Kevään 2024 toisessa yhteishaussa Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen -koulutus on haettavana verkkopainotteisena monimuotototeutuksena.

Ruokaketjun kehittämisen opinnot

Agrologi (ylempi AMK) -opinnoissa paneudut maatilayrityksen toiminnan kehittämiseen. Opinnoissa perehdyt tutkimus- ja kehittämismenetelmiin, ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin sekä strategiseen johtamiseen. Koulutuksen aikana saat monialaisen näkemyksen ruokaketjusta. Osa opinnoista suoritetaan monialaisissa ryhmissä, joissa on sekä agrologi-, insinööri- että restonomitaustaisia opiskelijoita.

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Opinnäytetyön laajuus tästä on 30 op. Opinnäytetyö liittyy työelämän kehittämiseen ja voit kohdentaa sen haluamallesi alueelle. Opinnäytetyön rooli on ylemmässä AMK-tutkinnossa keskeinen ja sen tekeminen tai sitä tukevat opinnot aloitetaan heti opintojen alkuvaiheessa. Valinnaisissa opinnoissa voit syventää osaamistasi tarjolla olevista aiheista.

Opinnoissa perehdytään muun muassa seuraaviin aiheisiin:

  • ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin
  • maatalouden yritystoiminnan kehittämiseen
  • johtamiseen ja esimiestyöhön

Ylempi AMK-tutkinto työn ohessa

Koulutus on mahdollista SeAMKissa suorittaa työn ohessa. Kevään 2024 toisessa yhteishaussa haettavana olevassa koulutuksessa opinnot toteutetaan verkkopainotteisena monimuoto-opiskeluna, jossa aikaan sidottua opetusta voi olla 2–4 viikon välein loppuviikosta (torstai, perjantai, lauantai) 1–2 päivää kerralla. Osa aikaan sidotusta opetuksesta toteutetaan SeAMKin kampuksella Seinäjoella, osa hybridiopetuksena ja osa etäopetuksena. Kampuksella tapahtuvaa lähiopetusta on koko opiskelun aikana yhteensä noin 12–20 päivää opiskelijan omista valinnoista riippuen. Lähiopetuspäivien välillä on erilaisia opiskeluun liittyviä tehtäviä.

Hakeminen Ruokaketjun kehittämisen koulutukseen

Ruokaketjun kehittämisen koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa Opintopolku-palvelussa.

KARVI Excellence.Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi on myöntänyt Seinäjoen ammattikorkeakoululle Excellence-laatuleiman poikkeuksellisen korkealaatuisesta kehittämistyöstä.