Master of Business Administration,
International Business Management

Työelämään pohjautuva MBA-tutkinto on tarjolla juuri sinua varten, joka haluat laajentaa omia vahvuuksiasi asiantuntija- ja johtotehtävissä. Tutkinnon myötä ammennat kokemusta kehittämistyöstä ja kansainvälisistä toimintaympäristöistä.

Kansainvälinen liiketalouden MBA-tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuudet suorittaa ylempi korkeakoulututkinto töiden ohessa. Pääset myös hyödyntämään omia kokemuksia ja tietojasi työelämästä sekä syventymään omaan kiinnostuksenkohteeseesi.

MBA-tutkinnon opinnot

Degree Programme in International Business Management -tutkinto-ohjelmassa opinnot järjestetään yhteistyössä Centria-ammattikorkeakoulun kanssa. Opintojen yhtenä tavoitteena on, että opiskelija saa opiskelun myötä uusia ajattelu- ja toimintamalleja kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen.

MBA-tutkinnossa on tarjolla erilaisia suuntautumisvaihtoehtoja. Ensin perehdytään pienten ja keskisuurten yritysten johtamiseen ja kehittämiseen kansainvälisessä toimintaympäristössä. Näiden jälkeen toisena opiskeluvuotena opiskelija voi syventää osaamistaan johtamisessa, kansainvälisessä markkinoinnissa tai projektijohtamisessa. Opintoihin kuuluu myös opinnäytetyönä tehtävä kehittämishanke. Opinnäyte toteutetaan joko opiskelijan omalle työnantajalle tai muulle työelämälle.

Lyhyet ja tehokkaat ulkomaan jaksot eri korkeakouluissa tuovat tuulahduksen muiden korkeakoulujen menetelmistä ja toimintavoista. Tradenomin ylemmän AMK-tutkinnon suorittavilla on myös hieno mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto. Kansainvälinen kaksoistutkinto mahdollistaa saada kaksi tutkintoa samoilla opinnoilla.

MBA-tutkinnon suoritustapa

Opiskelu SeAMKin MBA-tutkinnossa tapahtuu englanninkielellä. Tutkintonimike on tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration (MBA). Tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

MBA-tutkinto on SeAMKissa mahdollista suorittaa töiden ohella. Opintojaksoista puolet järjestetään Seinäjoella ja puolet Kokkolassa. Lähiopetusta pidetään pääsääntöisesti perjantai-iltaisin ja lauantaisin joka toinen viikonloppu syyskuusta toukokuuhun. Lähiopetusta järjestetään Seinäjoella Framin kampusalueella. Osa opinnoista järjestään myös verkossa.

Hakeminen MBA-tutkintoon

MBA-koulutukseen haetaan valtakunnallisessa korkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.