Master of Business Administration, MBA | SeAMK.fi

Master of Business Administration, International Business Management

Työelämälähtöinen MBA-tutkinto on tarjolla juuri sinua varten, joka haluat laajentaa omia vahvuuksiasi asiantuntija- ja johtotehtävissä. Tutkinnon myötä ammennat kokemusta kehittämistyöstä ja kansainvälisistä toimintaympäristöistä.

Kansainvälinen liiketoiminnan MBA-tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuudet suorittaa ylempi korkeakoulututkinto työn ohessa. Pääset myös hyödyntämään omia kokemuksia ja tietojasi työelämästä sekä kehittämään omaa asiantuntijuuttasi.

Tutkintonimike on tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration (MBA). Se tuottaa saman kelpoisuuden kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Lisätietoa koulutuksesta on englanninkielisellä tutkinto-ohjelmasivulla Master of Business Administration, International Business Management.

Tutkinonimike: Master of Business Administration (MBA)
Tutkinnon laajuus: 90 op, 1,5 – 2 vuotta

  • SeAMK Direct Application
  • Tutkinto: Master of Business Administration, International Business Management

  • Laajuus: 90 op, 2 vuotta

  • Aloituspaikat:

    • Päivätoteutus: 30

Hakeminen MBA-tutkintoon

Lue lisää englanninkieliseltä How to Apply | SeAMK -sivulta.

Tule parhaaseen korkeakouluun opiskelijalle – tule SeAMKiin!

MBA-tutkinnon opinnot

Tutkinto tarjoaa uusia ajattelu- ja toimintamalleja kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen. Opinnot koostuvat kaikille yhteisistä kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen opinnoista. Opiskelijalla on mahdollisuus suunnata opintoja oman kiinnostuksensa mukaan joko kansainväliseen markkinointiin tai projektijohtamiseen. Opinnäytetyö on työelämän kehittämistyö, jonka kohteena on joko opiskelijan oma työnantajaorganisaatio tai muuhun käytännön työelämätaho.

Degree Programme in International Business Management -tutkinto-ohjelman kansainvälisiä yhteistyökumppaneita ovat Aschaffenburg University of Applied Sciences Saksassa sekä University of Missouri – St. Louis Yhdysvalloissa. Yhteistyöhön kuuluvat mm. yhteisesti järjestettävät Global Master School -intensiivijaksot ja kansainväliset vierailijaluennot.

Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto saksalaisessa Aschaffenburgin ammattikorkeakoulussa.

Opiskelijat keskustelevat sohvalla. Students discussing on a sofa.

MBA-tutkinnon suoritustapa

Lähiopintojaksot toteutetaan pääsääntöisesti perjantai-iltaisin ja lauantaisin joka toinen viikonloppu syyskuusta toukokuuhun. Osa opinnoista järjestään myös verkossa. Koulutuksen opiskelukieli on englanti.

SeAMK on Suomen paras ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on toistamiseen Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2021 tuloksissa. AMK-tutkintoon valmistuneiden mielestä SeAMK on paras paikka opiskella. Lisäksi SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opiskelun tukipalvelut, parhaimmat oppimisympäristöt sekä parhaat palaute- ja arviointikäytännöt ja työelämäyhteydet. Valtakunnallisessa kyselyssä opiskelijat arvioivat ja antavat palautetta toteutuneesta koulutuksesta. (Lähde: vipunen.fi)